zoot

Trei moduri diferite de a-ti contura sprancenele cu Maybelline Brow Drama si Master Shape

Uita de neajunsul sprancenelor rare sau supra-pensate! Cu ajutorul celor doua produse Maybelline, special create pentru definirea sprancenelor, vei asigura finisarea corecta a unor sprancene naturale, de revista! Maybelinne Shape Brow si Maybelline Brow Drama se pot folosi impreuna sau separat, in functie de necesitatile tale si look-ul pe care ti-l doresti.

 

Cum sa-ti conturezi sprancenele?

Produsele necesare pentru a recrea cele trei look-uri diferite:

Mascara Maybelline Brow Drama pentru sprancene

Mascara pentru sprancene
Maybelline Brow Drama
PRET: 24 lei

Detalii / Cumpara online

Mascara pentru sculptarea sprancenelor cu o periuta rotunda care incarca firul de par si in invaluie uniform in culoare.

Creion pentru sprancene Maybelline NY Master Shape

Creion pentru sprancene
Maybelline NY Master Shape
PRET: 15 lei

Detalii / Cumpara online

Creion de sprancene cu o aplicare usoara si precisa, alaturi de o periuta care asigura finish-ul perfect natural.

1. Look Natural

Se obtine prin trasarea formei corecte a sprancenelor cu ajutorul creionului Master Shape bine-ascutit, trasand linii subtiri care imita firul de par. La final se periaza sprancenele pentru un look cat mai natural. Pentru a gasi forma corecta a sprancenelor, te vei ghida dupa cele trei puncte de mai jos:

sprancene

1. punctul de pornire al sprancenei – se obtine prin trasarea unei linii verticale de la baza nasului

2. punctul cel mai inalt al sprancelor – se obtine prin trasarea unei linii inclinate de la baza nasului care trece prin mijlocul ochiului, in zona irisului

3. punctul de inchidere al sprancenei – se obtine prin trasarea  inclinarea liniei de la baza nasului catre coltul exterior al ochior.

2. Look intens

Se foloseste mascara de sprancene Maybelline Brow Drama cu ajutorul careia se periaza sprancenele in directia cresterii firului de par, apoi in directia opusa, pentru a acoperi toate firele de par si pentru a intensifica culoarea. Pentru spatiile rare sau goale se poate folosi varful periutei special creata pentru a desena direct pe piele.

3. Look dramatic

Poti obtine sprancene puternic definite, folosind ambele produse. Dupa trasarea formei corecte folosind creionul de sprancene Maybelline Master Shape, se periaza sprancenele cu mascara Maybelline Brow Drama. Vei obtine un efect intens, caruia nu-i va lipsi naturaletea si textura.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.