zoot

Trei modele inedite cu ajutorul unui scotch. Tutorial foto

Iata trei modele de unghii inedite obtinute cu ajutorul unui scotch si a unei foarfece. Decupandu-se modelul dorit, iti vei putea crea propriile sabloane pe care ulterior le aplici pe unghi pentru a obtine forme diverse. Tine minte ca de fiecare data cand iti lipsesc saboanele, iti poti crea tu singura unele folosind scotch. Daca mai jos iti propunem trei forme geometrice, tu nu trebuie sa te limitezi la aceasta. Poti decupa orice alte figuri din banda de scotch initiala, atat vreme cat ai inteles tehnica de baza.

 

1. Model de unghii in zig-zag

Pentru a obtine acest model de unghii in zig-zag vei incepe prin a-ti pregati cele 10 bucatele de scotch de care ai nevoie. Le tai, le lipesti de cateva ori pe mana pentru a indeparta din lipici, apoi tai modelul dorit cu foarfece obisnuite sau cu foarfece in forma de zig-zag, in functie de preferinte. Se aplica primul strat de oja si se asteapta sa se usuce. Se aplica sabloanele create anterior, se da al doilea strat de oja si se indeparteaza sablonul cu ajutorul unei pensete. La final, modelul de unghii se fixeaza cu ajutorul unui lac protector.

1 3
3 model de unghii scotch

Credit poze: chloesnailsblogspot.com

 

2. Model de unghii raze de soare

Daca ai rabdarea necesara poti crea acest model pe toate unghiile, daca nu poti recurge la o singura unghie accent, de regula inelarul. Dintr-o bucata de scoth lipita de cateva ori pe mana pentru a-i mai lua din puterea de aderenta, se decupeaza cateva fasii. Acestea se aplica pe unghie, intalnindu-se intr-un punct comun abia dupa ce primul strat de oja este uscat. Se da al doilea strat, se dezlipesc fasiile de scotch si se fixeaza manichiura cu lac.

modele 1 modele 3
modele 2 modele 4

Credit poze: chloesnailsblogspot.com

 

3. Model de unghii sah

Tot cu ajutorul unui scotch poti obtine modele de unghii sah. Ia o bucata de scotch, decupeaza un patrat, aplica pe unghie, delimitat o portiune de sah. Aplica al doilea strat si indeparteaza. Repeta procedura in coltul exact opus, folosind aceeasi nuanta de oja. La sfarsit da un strat de lac protector sau top coat.

unghii 1 unghii 3 unghii 5
unghii 2 unghii 4 unghii 6

Credit poze: chloesnailsblogspot.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.