zoot

Trei modele de unghii simple pentru banchet / bal (Video)

Banchetul de absolvire se apropie si odata cu el goana dupa tinuta perfecta dar si decizii greu de luat vis-a-vis de coafura si manichiura. Janelle iti propune trei modele de unghii simple si rapide care se potrivesc la o tinuta eleganta, aleasa special pentru bal. Daca te-ai decis ce vei purta cu aceasta ocazie speciala in viata ta, este timpul sa-ti pregatesti manichiura. Poti opta pentru o culoare de oja similara rochiei pe care o vei purta, sau din contra, poti alege una contrastanta. Poti alege sa porti sclipici sau benzi decorative metalice, aurii sau argintii, in functie de natural bijuteriilor pe care le vei purta. Urmareste tutorialul inspirational de mai jos.

Tutorial: Modele de unghii pentru bal / banchet

  • Pentru primul model de unghii va trebui sa aplici un strat de oja roz pal pe toata suprafata unghiei iar la baza acesteia, exact sub cuticule vei tapota sclipici, intinzandu-l spre baza.
  • Pentru cel de-al doilea model de unghii va trebui sa aplici un strat de oja alba pe interaga suprafata a unghiei, dupa care sa trasezi o linie verticale pe mijlo cu ajutorul unei pensule subtiri de nail art. Unghiile pot fi decorate cu diverse accesorii: tinte, pietricele, perle, tinand cont de tinuta ta.
  • Pentru ultimul model de unghii vei alege o oja pastel, intr-un verde menta deschis, pe care o vei aplica pe intreaga suprafata a unghiei. Pentru design vei folosi cateva bucatele de banda adeziva decorativa pentru a delimita varful unghiei.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.