zoot

Trei machiaje de seara cu produse Oriflame (Video)

Odata cu lansarea noii game de machiaj The One Illuskin, Oriflame Romania iti propune trei look-uri diferite, pentru trei evenimente speciale, de seara. Baza de machiaj este aceeasi pentru toate cele trei machiaje. Fondul de ten se aplica cu ajutorul unui buretel cosmetic usor umezit, pe intreaga suprafata a tenului, uniformizandu-se culoarea acestuia. Fondul de ten se aplica si pe linia maxilarului, intinzandu-se spre gat pentru a evita eventuale dungi inestetice, de demarcatie intre culoarea tenului si cea a gatului. Anticearcanul se aplica pentru a acoperi cearcanele si micile imperfectiuni prin miscari usoare, de tapotare. Pudra Illuskin se foloseste pentru a fixa machiajul, in special in zona T si barbie in cazul celor cu ten uleios. Pometii sunt evidentiati de fardul de obraz The One Illuskin in nuanta Luminous Peach, aplicat cu ajutorul pensulei pentru blush.

Sprancenele sunt conturate si definite cu ajutorul kitului special de sprancene Oriflame Beauty ce cotine pensula unghiulara necesara pentru aplicari, in tuse care imita firele de par acolo unde acestea sunt rare.

 Machiaj de cocktail Oriflame

  • Primul look propus este unul de cocktail. Dupa ce ai obtinut baza de machiaj perfecta si ti-ai definit sprancenele este timpul sa treci la machiajul ochilor. Acestia sunt conturati cu ajutorul tusului-stilou pentru pleoape The One in nuanta Black. Fardul propus pentru acest machiaj de coktail este unul crema The One Colour Impact in nuanta Rose Gold. Buzele sunt pastrate intr-o nuanta Nude, The One PowerShine Nude Reflection.

 Machiaj de petrecere Oriflame

  • Machiajul de petrecere propus de Oriflame este unul indraznet. Dupa ce ai obtinut baza de machiaj perfecta si ti-ai definit sprancenele este timpul sa treci la machiajul ochilor. Se aplica fardul crema pentru pleoape The One Colour Impact, nuanta Rose Gold ca si baza de machiaj. Pe linia genelor superioare se aplica fardul crema The Colour Impact, nuanta Golden Brown pentru definitie si contur. Pentru o mai buna aplicare, cat mai aproape de gene, poti folosi o pensula unghiulara. Linia genelor este evidentiata cu ajutorul creionului dermatograf negru, the One Kohl, aplicat prin tuse fine pe linia genelor superioare si pe jumatatea liniei genelor inferioare. Creionul este estompat de crema de pleoape The One Colour Impact in nuanta Shimmering Steel, aplicat cu o pensula speciala de smudge, pentru a obtine un aspect difuz. In cazul in care doresti un machiaj artistic, poti trasa conturul pleoapei superioare cu tusul stilou pentru a lungi forma ochilor, obtinand acel machiaj cat eyes.  Pentru a obtine o privire mai luminoasa, aplica un fard alb sau bej in colturile interioare ale ochilor.
  • Pentru buze s-a folosit rujul The Oe Power Shine in nuanta Red Ovation.

 Machiaj de diva Oriflame

  • Machiajul de diva este un machiaj pe care il poti purta la orice eveniment.  Dupa ce ai obtinut baza de machiaj perfecta si ti-ai definit sprancenele este timpul sa treci la machiajul ochilor. Se aplica fardul crema pentru pleoape The One Colour Impact, nuanta Rose Gold ca si baza de machiaj. Linia genelor este evidentiata cu ajutorul creionului dermatograf negru, the One Kohl, aplicat prin tuse fine pe linia genelor superioare si pe jumatatea liniei genelor inferioare. Pentru acest machiaj indraznet s-a folosit fardul crema pentru pleoape The One Colour Impact in nuanta Deep Indigo. Acesta se intinde cu ajutorul  degetul mijlociu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.