zoot

Trei feluri in care poti obtine modele de unghii cu spatii negative

Manichiura cu spatii negative este deosebit de actuala si apreciata. N-ai nevoie de abilitati speciale, este usor de intretinut si absolut spectaculoasa. Numai o simpla cautare pe Instagram dupa hashtag-ul ‘negative space nails’ iti va intoarce mii de rezultate din care te poti inspira. Poti obtine o modele de unghii cu spatii negative direct din pensula (cu un rezultat mai putin precis cand folosesti mana non-dominanta) sau te poti ajuta de sabloane improvizate. Ca alternative, iti propunem banda scotch si banda decorativa pentru unghii. Le poti folosi individual, sau impreuna.

Banda scotch

Foloseste banda scotch

Taie fasii din banda scotch si lipeste-le peste patul unghiei. Aplica oja in mod obisnuit, apoi foloseste o penseta pentru a indeparta scotch-ul. Locul in care aceasta a fost lipit, ramane gol.

Pensula nail art unghii

Foloseste o pensula de nail art

Tehnica este inversa si cum nu se poate mai simpla. Dupa ce ai aplica oja pe toata suprafata unghiei, inmoaie o pensula de nail art in dizolvant de unghii si foloseste-o pentru a benzi drepte de pe suprafata unghiei.  Repeta pana obtii un spatiu gol si curat, cat mai precis.

Banda decorativa unghii

Delimiteaza spatiile negative cu ajutorul benzii decorative

Banda decorativa pentru unghii te va ajuta sa obtii cele mai inedite modele de unghii cu spatii negative. Se taie bucati si se lipeste pe unghiei pentru a delimita spatiul gol. Ulterior, se aplica oja pe portiunile nemarcate si se indeparteaza bucatile de banda cu ajutorul unei pensete.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.