zoot

Trei feluri in care iti poti reactualiza coafura cu minim de efort

Este atat de usor sa intri in rutina aceleiasi frizuri dar la un anumit moment intervine monotonia si vrei sa incerci ceva nou, mai interesant, o coafura actuala care sa te puna mai bine in valoare. Chiar daca esti in cautarea unui artificiu pentru a-ti reactualiza coafura pe care o porti zi de zi sau cauti o idee demna de a fi imortalizata si urcata pe Instagram, apeleaza cu incredere la aceste artificii.

Bucle lejere

Coafuri bucle lejere 1
Foto: Image.net

O coafura simpla, usor de obtinut care nu cunoaste neajunsul de a se regasi in contextul nepotrivit. Pulverizeaza spray de protectie apoi usuca-ti parul cu capul in jos pentru a obtine mai mult volum la radacina. Fa-ti o carare pe mijloc apoi foloseste un ondulator conic pentru a imprima bucle dinspre fata.

Triseaza: Poti obtine acelasi bucle lejere peste noapte. Dupa ce ti-ai uscat parul fa-ti in mot in varful capului, infasurand lejer coada de cal in jurul unui elastic imaginar si fixeaza coafura cu doua agrafe. Sau dormi cu parul impletit intr-o coada la baza gatului. A doua zi ai nevoie de un minim efort pentru a-ti aranja buclele lejere cu ajutorul unui spray pe baza de sare.

Impletitura coronita

Coafuri impletituri 2
Foto: Image.net

Daca crezi ca este o coafura pe care o poti aborda doar in tinerete, este timpul sa o regandesti. Pe catwalk sau pe covorul rosu, impletitura coronita cu un aspect dezordonat reuseste sa faca de fiecare data o declarative de stil. In plus, este tipul de coafura pe care nu numai ca o poti aborda pe parul de a doua zi, ba chiar este recomandat. Daca parul este proaspat spalat, incarca-l cu un spray de textura si foloseste ondulatorul pentru a-o imprima bucle lejere. Trage usor de buclele formate pe laterale pentru a obtine un aspect dezordonat.

Triseaza: Poarta o impletitura falsa tip bentita. Este confectionat din par natural si se fixeaza pe cap cu ajutorul catorva agrafa, fiind sustinuta de portiunea de elastic.

Te-ar putea interesa si:

Coada de cal

Coafuri coada de cal 1
Foto: Image.net

Departe de a fi banala, coada de cal poate obtine un aspect tare sofisticat daca tii cont de cateva sugestii. Imprima volum parului la radacina, uscandu-l cu ajutorul periei de volum apoi adu-l intr-o coada inalta si fixeaz-o cu un elastic transparent, cat mai subtire. Foloseste codita pieptenului de tapat pentru a ridica calota apoi ia o suvita de par din coada de cal si infasoar-o peste elastic pentru a-l ascunde. Fixeaza suvita cu o agrafa. Imparte coada de cal in cateva sectiuni si trece-le peste un ondulator conic pentru a le imprima textura si miscare.

Triseaza. Foloseste un inel pentru par tip cuff pentru a ascunde elasticul.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.