zoot

Trei cocuri simple la care nici nu te gandeai

Sa iti spun si de ce nu te gandeai la aceste tipuri de cocuri: tocmai pentru ca sunt prea simple desi aspectul final pare unul sofisticat. Iata trei idei de cocuri simple, pe care le vei realiza in doar cateva minute inainte de a pleca la birou (coc bucla / coc cuib) sau in oras (coc dezordonat).

Video: Coc bucla

Pentru a realiza acest coc simplu vei incepe prin a-ti peria parul si a-l tapa usor la baza pentru volum. Iti vei strange parul la baza intr-o coada joasa. Sectioneaza o suvita de par din lateral si las-o libera din coada de cal fa o bucla. Cu ajutorul suvitei libere ascunde elasticul la baza.

 

Video: Coc intr-o parte dezordonat

Cu textura de par potrivita, si anume bucle naturale, voluminoase, iti poti crea un coc dezordonat intr-o parte in doar cateva minute. Dupa ce ti-ai prins parul intr-o coada de cal joasa, ascunde elasticul cu ajutorul unei suvite de par. Acum rasuceste si ciufuleste-ti coada si incepe a-l prinde in loc, suvita cu suvita cu ajutorul agrafelor de par.

 

Video: Coc cuib


Are la baza tehnica “Gibson Tuck” si se realizeaza in practic cateva minute. Pentru a realiza acest coc simplu, iti vei prinde parul strans intr-o coada de cal, vei lasa in jos elasticul, iar pe mijloc vei crea o gaura, insa nu pana in capat ca si cum ai face o coafura Tipsy, ci mai degraba ca un cuib in care iti vei baga inauntru coada de cal. Atat este de simplu.

Foto Cocuri simple © Can Stock Photo Inc.  forsterforest

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.