zoot

Trei coafuri simple pentru o seara in oras de la NIVEA (Video)

Pentru aceste coafuri simple nu vei avea nevoie de o mare dexteritate, nici de timp pretios de investit, ci doar de cateva produse de styling Nivea. Urmareste propunerile Nivea in tutorialele de mai jos:

1. Coafuri simple – Coc simplu, lins, la minut

O coafura simpla, in tendinte in acest sezon este cocul sleek, prins intr-o parte. Dupa ce ti-ai uscat parul cu o perie paleta, fa-ti o carare exagerata intr-o parte si aplica spuma pentru a nivela parul si orice fir rebel.  Dupa ce ai prins parul intr-o coada intr-o parte, rasuceste coada sub forma unui nod si fixeaza cocul cu agrafe.

2. Coafuri simple – Bucle retro

Secretul uscarii parului pentru aceasta coafura consta in uscatorul cu difuzor si peria plata, care iti lasa parul drept, punctul ideal de plecare in realizarea buclelor retro. Buclele se realiza pe rand cu ajutorul ondulatorului subtire, insa in loc de a rasuci suvita de la varf catre radacina, aceasta se rasuceste pe ondulator invers, lasand varfurile neatinse. Nu numai ca suvita se onduleaza invers, dar si dinspre fata nu inspre fata. Odata obtinuta o bucla, se prinde cu ajutorul unui clips pentru a-i conferi acel aspect plat la baza. Parul se periaza si se fixeaza cu fixativ.

3. Coafuri simple – Coada intr-o parte

Nu este o coafura mai simpla decat coada de cal intr-o parte iar coafurile cozi de cal sunt in tendinte in vara lui 2014. Nivea te invata o tehnica simpla, dar de efect. Dupa ce ti-ai prins parul in coada joasa, trage putin de elastic si fa o gaura in partea superioara. Acum nu iti mai ramane decat sa introduci parul prin aceast spatiu creat si ai obtinu o coada intr-o parte rasucita.

Foto: Eva Rinaldi, Flickr.com CC

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.