zoot

Trei coafuri simple de zi direct de pe podiumurile de moda (primavara-vara 2014)

Nu te mai da de trei peste cap ca sa iti asa acea coafura sofisticata pe care ai vazut-o sezonul trecut in revistele de moda. In primavara-vara lui 2014 marile case de moda au strigat la unison “Simplitate” atunci cand este vorba de coafuri de zi. Iata trei astfel de coafuri pe care le poti realiza in cateva minute, chiar inainte de a porni la birou.

Coafuri de zi simple in primavara-vara lui 2013: Coada de cal ordonata

In primavarra-vara lui 2014, stilistii de la Aveda au mizat totul pe un look ordonat. Oricat de complicat pare, aceasta coafura de zi se realizeaza extrem de usor si este super eleganta. Atunci cand iti prinzi coada joasa, lasa-ti libere doua suvite de par din lateral pe care le vei trece peste elasticul de par, una peste alta. Coafura se fixeaza cu ajutorul agrafelor de par. Nu uita de aplicarea gelului de par, indispensabil pentru finisarea unei coafuri ordonate cu usor aspect ud.

Coafuri de zi simple. Primavara-vara 2014
Coafuri de zi simple. Osklen Primavara-vara 2014. Behind the Scenes with Aveda. Foto : Mainstream CC

Coafuri de zi simple in primavara-vara lui 2013: Carare exagerata intr-o parte si coc ordonat

Acelasi look ordonat cu usor aspect ud a fost prezent si in prezentarea Dior primavara-vara 2014. De aceasta data parul este prins intr-un coc innodat iar carearea intr-o parte este exagerata, obtinandu-se coafuri simple de zi, elegante si sofisticate.

Coafuri simple de zi. Dior Primavara-Vara 2014
Coafuri simple de zi. Dior Primavara-Vara 2014. Foto Dior.com Behind the scenes

Coafuri de zi simple in primavara-vara lui 2013: Impletituri spic

Sau, de altfel, orice tip de impletituri sunt potrivite pentru primavara-vara lui 2013 care se traduc prin simplitate. Stilistii de la Aveda au optat pentru impletituri spic in laterale, combinate cu suvite rasucite pentru prezentarea Ann Lee in cadrul Mercedes Benz Fashion Week NY. Vezi rezultatul mai jos:

Impletituri primavara-vara 2014
Impletituri primava-vara Ann Yee SS14 – Mercedes-Benz Fashion Week New York Spring Summer 2014 (cc) photos distributed by Mainstream via Aveda Corporation

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.