zoot

Trei coafuri moderne de pe podiumurile de moda toamna-iarna 2014 / 2015

Iata trei propuneri de coafuri moderne realizate de catre specialistii Moroccanoil pentru prezentarile Delpozo, Philip Lim si Monique Lhuillier. Lasa-te inspirata de creativitatea hairstilistilor si de liniile propuse in adaptarea acestor coafuri la moda strazii.

 

Coafuri sleek la Delpozo, toamna-iarna 2014 / 2015

Nu neglija coafurile sleek / linse, lipsite de volum. Sunt coafuri care se pot crea chiar si pe parul ud, coafuri dramatice, puternice, grafice, ideale pentru femeia moderna. Pentru acest tip de coafuri a optat directorul artistic Moroccanoil, Antonio Corral Calero, pentru prezentarea Delpozo, toamna-iarna 2014 / 2015, un updo asimetric din suvite de par rulate si o carare puternica intr-o parte.

“Parul este frumos, puternic si dramatic” – a spus Calero “si a fost inspirat de viziunea designerului asupra artistului italian Duilio Barnabe. Aspectul final este unul neted, lins, elegant si asimetric, subliniind forma geometrica pura si rotunda”

coafuri iarna 2015 Moroccanoil
coafuri toamna 2014 Moroccanoil

Produse de styling folosite: Moroccanoil Treatment, Moroccanoil Treatment Light, Moroccanoil Luminous Hairspray Strong, Moroccanoil Root Boost, Moroccanoil Glimmer Shine Spray

 

Coafuri retro la Philip Lim, toamna-iarna 2014 / 2015

Inspiratia din coafurile anilor ’80 nu a lipsit in acest sezon, desi de fiecare data li s-a dat o noua abordare. Volumul salbatic si sexy este temperat de sectiunea frontala cu aspect ud, culminand cu o textura dezordonata din spate. S-a obtinut o coafura moderna, imbinandu-se doua stiluri diferite, valurile sinuoase completate de un volum exagerat si dezordonat al unui par lung care cade pe spate.

“Am aplicat cantitati generoase de Moroccanoil Light pe mijlocul capului si catre varfuri pentru a crea aceasta textura sexy, deconstruita – a spus Paul Hanlon. Desi exista o doza de incredere de sine sexy in aceasta coafura, nu am vrut sa fie prea feminina, mai degraba sa reflecta femeia Philip Lim, cu o usoara nota de strada”

tendinte coafuri Moroccanoil
coafuri 2014 Moroccanoil

Produse de styling folosite: Moroccanoil Intense Curl Cream, Moroccanoil Treatment Light, Moroccanoil Volumizing Mousse, Moroccanoil Root Boost, Moroccanoil Luminous Hairspray Stron, Moroccanoil Glimmer Shine Spray

 

Coafuri romantice la Monique Lhuillier, toamna-iarna 2014 / 2015

Clasicul coc chignon, cunoscut ca si ‘french twist’ capata valente sofisticate in cadrul prezentarii Monique Lhuillier desi, este o coafura care poate fi reprodusa pentru strada. Reprezinta o abordare moderna a clasicului chignon, usor dezordonat si romantic de aceasta data, purtat in contrast cu hainele elegante , croite impecabil.

“Spre deosebire de cocul chignon clasic, rasucit, neted pe de-o parte si rasucit pe partea cealalta, varianta moderna confera un profil identic pe cele doua parti, fiind elegant fara sa para prea stilizat” – a spus maestrul stilist Bob Recine “Mai mult, am proiectat fluxul si liniile de stil astfel incat sa urmeze geometria naturala a maxilarului fiecarui model”

coafuri romantice Moroccanoil
coafuri Moroccanoil

Produse de styling folosite: Moroccanoil Luminous Hairspray Medium, Moroccanoil Luminous Hairspray Strong, Moroccanoil Volumizing Mousse.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.