zoot

Trei coafuri de seara sofisticate dar usor de realizat de la specialistii TRESemme

Anumite coafuri de seara par sofisticate dar sunt usor de realizat. Urmareste cele trei propuneri de la specialistii TRESemme si afla trucuri din culise pentru a obtine textura si forma potrivita.

Coada de cal joasa cu bucle si volum

Pentru a obtine aceasta coafura de seara, iti vei usca parul cu peria si uscatorul de par, dupa care il vei sectiona si vei crea onduleuri cu ajutorul unui ondulator mediu. Iti vei trece mana prin textura astfel obtinuta inainte de a prinde parul intr-o coada joasa. Firele rebele, de-o parte si de alta a cararii pe mijloc, vor fi nivelate cu ajutorul fixativului aplicat pe o periuta de dinti cu peri moi, pe care o vei folosi numai in acest scop.

 

Coafura cu bucle naturale

Poti obtine bucle naturale in cativa pasi usor  de urmat. Sectiunea frontala este ondulata cu ajutorul periei si a uscatorului de par, avand grija sa rulezi pe degetele fiecare suvita si sa o prinzi cu un clips pentru a se usca natural. Sectiunile laterale sunt usor ondulate cu ajutorul ondulatorului, fara a merge insa de la baza catre varfuri, alegand mai degraba doar partile de mijloc. Sectiunea frontala se elibereaza peste sectiunile naturale si vei obtine bucle usoare, fara a te stradui prea mult.

 

Coafura updo cu impletituri

Coafura updo cu impletitura este puternica, grafica, menita sa intoarca priviri. Se va realiza pe parul spalat in urma cu o zi. Fa-ti o carare intr-o parte exagerata si aplica spuma de par. Incepe o impletitura olandeza dintr-o parte, continuand-o pana in partea opusa si continuand spre varfuri. Rasuceste impletitura intr-un coc si prinde-l cu agrafe. Este tipul de coafura de seara pe care o poti purta la o tinuta de gala.


Foto Coafuri de seara. Foto © malyugin, Fotolia.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.