zoot

Trei coafuri de pe podium realizate de specialistii TRESemme

Iata trei coafuri actuale direct de pe podiumurile de moda haute couture. Sunt extrem de simplu de realizat si pot fi purtate la diverse ocazii, cu otinuta de seara sau una de zi. Iata trei tendinte de purtat in acest sezon:

1. Impletitura Coronita Rebecca Minkoff primavara-vara 2014

Coafura aleasa de Rebecca Minkoff pentru prezentarea de moda primavara-vara a fost inspirata de o veche poza a Biancai Jagger in Mexic si de Frida Kahlo. Rezultatul se traduce printr-o interpretare moderna a coafurii iconice intr-o coafura de zi sau de seara, ce poate fi purtata la scoala sau la o iesire in oras. Specialistii de la TRESemme, cei care au si realizat-o, te invata pas cu pas cum poti sa o recreezi acasa, foarte usor.

 

2. Carlionti Retro ’70 la Jenny Packham primavara-vara 2014

O coafura pe care nu ai cum sa nu o adori datorita extravagantei cu care se impune privirii, facandu-se remarcata indiferent de context. Specialistii TRESemme te invata cum poti sa obtii acesti carlionti perfecti, cu o textura dezordonata data de tapat excesiv.

 

3. Coada joasa la Jenny Packham toamna-iarna 2013/2014

O coafura extrem de feminina si verstila, coada de cal joasa Jenny Packham din sezonul toamna-iarna 2013/2014 este foarte usor de obtinut. Secretul consta in carerea perfecta pe mijloc si parul usor tapat la gatului pentru volum.

Foto Coafuri podium © Can Stock Photo Inc.  gromovataya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.