zoot

Trei coafuri de ocazie care au la baza impletitura spic (Video)

O impletitura pe cat de dificila (pentru incepatoare!) atat de versatila, intru-cat poti realiaza atat de multe variatiuni pe aceeasi tema, coafuri deosebite de ocazie pe care le poti purta in aceasta vara la diverse evenimente: cine in oras, nunti, botezuri, tu alegi. Asa ca daca te numeri printre fetele care detin aceasta tehnica, iata trei coafuri cu impletituri spic.

Truc: impletiturile arata mult mai bine pe un par des si cu textura. Iti poti aplica extensiile preferate inainte de a incepe aceste coafuri pentru volum si il poti ondula usor pentru textura.

 

Coafuri de ocazie cu impletituri spic

  1. Fa-ti o carare intr-o parte. De la carare pana la baza gatului vei incepe sa impletesti spic pe jumatate, imbogatindu-ti impletitura doar cu suvite de par din partea exterioara. Cand ai ajuns la baza gatului, impleteste normal in trei suvite si prinde coada impletita cu un elastic. Repeta procedura si in cealalta parte. Fiecare coada o vei rasuci in mana sub forma unui coc si o vei prinde cu agrafe.
  2. Vei incepe prin a crea o impletitura spic cascada, dintr-o parte in cealalta, continuand sa impletesti clasic, in trei suvite cand ai ajuns la baza gatului. Rasuceste coada impletita si prinde-o cu agrafe.
  3. Tapeaza baza parului la radacina pentru volum.Prinde-ti parul intr-o coada de cal inalta. Rasuceste coada intr-un french twist si prinde-o cu agrafe.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.