zoot

Totul despre TONTOURING: conturarea fetei cu autobronzant

Visul oricarei femei este sa arate bine fara machiaj. Daca vrei sa te trezesti cu un chip perfect conturat, atunci tehnica de tontouring este pentru tine.

Deja cunosti efectele incredibile obtinute prin conturarea fetei: structura osoasa este scoasa in evidenta, pometii sunt bine definiti si intregul chip, alaturi de trasaturi particulare, precum nasul, beneficiaza de un efect de slimming per ansamblu. Este ca si cum ai fi ajuns pe mana unui chirurg care ti-a sculptat chipul. Spre deosebire de conturarea fetei prin machiaj, tontouring-ul, are efecte semi-permanente iar asta pentru ca in locul bronzerului sau a fondului de ten cu cateva nuante mai inchise, se foloseste autobronzant. Obtii un efect similar tehnicii initiale doar ca rezultatele se pot pastra cateva zile, pana la o saptamana, in functie de calitatea autobronzantului ales. Economisesti timp si te incarci pozitiv privindu-ti chipul dimineata, in oglinda.

 

Cum se face TONTOURING-ul, conturarea fetei cu autobronzant?

Pentru a-ti sculpta chipul cu autobronzant, vei avea nevoie de o pensula de aplicat fondul de ten, o crema cu efect autobronzant gradual si un autobronzant spuma cu 1-2 tonuri mai inchis. Conturarea se face pe tenul exfoliat regulat si hidratat corect, iar mentinerea lui implica o rutina cat riguroasa a ingrijirii tenului

  1. Incepe prin a aplica o crema cu efect de bronzare graduala. Aceasta este baza tehnicii, fundatia care-ti asigura lipsa liniilor puternice de demarcatie. Poti folosi si un spray bronzant de fata, asteptand cel putin o ora sa se absoarba in piele.
  2. Folosind o pensula pentru aplicarea fondului ten, se aplica autobronzantul spuma sub pometi, intinzand spre exterior, de-a lungul liniei maxilarului, continuand spre gat si terminand cu partile exterioare ale fruntii. Se poate contura si nasul pe liniile exterioare.
  3. Autobronzantul se intinde foarte bine cu ajutorul degetelor pentru a evita liniile de demarcatie pronuntate.
  4. Asteapta 3-4 ore inainte de a aplica oricare alt produs cosmetic sau a te spala pe fata.
conturarea fetei cu autobronzant
Citeste mai multe pe DailyMail

Inainte de a-ti contura fata cu autobronzant trebuie sa-ti iei toate masurile de precautie. Tenul trebuie exfoliat si hidratat inainte de aplicarea oricarui tip de autobronzant. Este musai sa ai incredere in produsele folosite si sa le alegi in tonuri potrivite, altminteri te vei trezi doar cu niste dungi inestetice, destul de greu de estompat prin machiaj.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.