zoot

Top manichiuri toamna/iarna 2014. Pe podiumurile de moda cu Zoya

Am fost foarte bucuroasa sa aflu ca pot procura oje Zoya in Romania prin zega.ro. Daca nu stiai, ojele Zoya se bucura de o popularitate imensa in randul iubitoarelor de nail art si nu numai, fiind purtata de vedete si prezenta pe podiumurile de moda. Dar sa vedem ce manichiuri ne-a pregatit Zoya in toamna/iarna 2014 la Fashion Week:

Manichiura toamna iarna 2014 Oje Zoya 1

Manichiura half-moon in prezentarea Zimmermann toamna-iarna 2014

Nici gand ca manichiura frantuzeasca sa ne paraseasca in toamna viitoare, la fel cum nici culorile vinului nu intarzie sa reapara. Pentru Zimmermann, Zoya a creat o manichiura V-chevron nude. Pentru a o obtine nu trebuie decat sa aplici sablonul pe unghia pregatita in prealabil cu o baza de unghie transparenta, peste care sa dai un strat de oja rosu inchis.

Manichiura toamna iarna 2014 Oje Zoya 1

Manichiura half moon in prezentarea Peter Som toamna-iarna 2014

Manichiura aleasa de Zoya pentru Peter Som este tot o manichiura frantuzeasca semiluna, de aceasta data intr-o combinatie puternica de auriu metalic (Zoya Severin) pentru baza si negru (Zoya Anais) pentru semiluna. Se potriveste perfect si unor unghii de dimensiuni mici.

Tot manichiura half moon o regasim si in prezentarea Zang Toi, de aceasta data in combinatia verde- negru si in prezentarea Noon by Noor capata valente Nude, doar baza fiind acoperita intr-un rosu de culoarea vinului (Zoya Norra).

Manichiura half-moon in prezentarea Herchcovitch Alexandre toamna-iarna 2014

Zoya o numeste manichiura ireposabila Nude cu un dichis. Iar dichisul consta tocmai in faptul ca semiluna unghiei a fost colorata intr-un rosu culoarea vinului. Pentru a obtine aceasta manichiura vei aplica culoarea vinului de Bordo pe toata suprafata unghiei, asteptand sa se usuce, dupa care vei aplica un sablon care delimiteaza semiluna si cel de-al doilea strat de oja Nude.

Manichiura toamna iarna 2014 Oje Zoya 1

Manichiura tip ruffian in prezentarea Rolando Santana toamna-iarna 2014

Manichiura aleasa de Zoya pentru Rolando Santana este manichiura frantuzeasca half-moon inversata, de tip rufian. Dupa ce ai aplicat o baza de oja neagra (Zoya Dahlia) si ai asteptat sa se usuce, vei aplica sablonul pentru french pe semiluna unghiei, doar ca de aceasta data invers. Se continua cu aplicarea ojei Nude  (Zoya Jacqueline) . Manichiura de tip ruffian, mai ales in aceasta combinatie, este de efect.

Manichiura toamna iarna 2014 Oje Zoya 4

Vezi mai multe modele de unghii din prezentarile Fashion Week toamna-iarna 2014 pe site-ul Zoya.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.