zoot

Top-knot sau motul in varful capului in versiunea vedetelor de la Hollywood

Continua sa ramana cea mai populara coafura a momentului, imprimandu-i-se permanent accente de noutate. De altfel, versatilitatea si rapiditatea cu care poti obtine acest coc tineresc si proaspato situeaza printre preferatele noastre. Daca vrei sa obtii un aspect chic fara batai de cap, iti propunem top knot-ul!

O poti aborda indiferent de textura parului tau, ba chiar poate ascunde varfurile despicate sau firul de par cu tendinte de ingrasare. Este o coafura pe care o poti pastra pentru zilele in care parul tradeaza o personalitate puternica si refuza sa fie stilizat, pentru vremea neprietenoasa sau pentru situatiile in care n-ai timp sa-ti samponezi parul. Mergi pe varianta sleek a acestui coc sau imprima-i textura si volum si bucura-te de o reinterpretare usor dezordonata. Cand vine vorba de cocul topknot, ai atat de multe variante.

Cocul top-knot in varianta vedetelor de la Hollywood

Desi pare cel mai putin stilizat coc al tuturor timpurilor, vedetele hollywoodiene reusesc sa-i imprime o nota personala. Daca in cazul acestora este vorba de  o tusa studiata a unui hairstylist, tu va trebui sa-ti folosesti la maxim imaginatia. Nu-ti face griji, cocul top knot capata un aspect diferit de fiecare data. Marturie stau reinterpretarile vedetelor de la Hollywood de mai jos.

Jennifer lopez top knot
Editorial Credit: DFree / Shutterstock.com

Jenifer Lopez opteaza pentru varianta sleek a acestui coc, pe care o poti obtine cu ajutorul unei cantitati mici de gel de par

Jessica alba top knot
Editorial Credit: Helga Esteb / Shutterstock.com

Rito Ora alege volumul si aspectul usor dezordonat, alaturi de o impletitura spic discreta.

Rita ora top knot
Editorial Credit: Debby Wong / Shutterstock.com

Jessica Alba alege sa imprime o nota edgy acestei coafuri, infasurand varfurile coziile de cal la baza elasticului si stilizandu-le ulterior in forma de evantai.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.