zoot

Top destinatii luna de miere 2015

Daca iti planuiesti luna de miere pentru 2015 iata trei variante pe care trebuie sa le iei in calcul: Bora Bora, Maldive si Bali. Fiecare statiune are farmecul sau aparte si vei avea senzatia ca ai ajuns in paradis. Paradisul indragostitilor din care vei pleca cu amintiri de neuitat care sa-ti ajunga o viata intreaga. Iata top destinatii luna de miere 2015 pe care noi ti le recomandam. Delecteaza-te cu imagini si videoclipuri din destinatii de vis.

Luna de miere in Bora Bora.

Numita si Perla Pacificului, Bora Bora se claseaza in topul insulelor din Pacificul de Sud, conform Travelers’ Choice 2013. Bora Bora este locul potrivit pentru a petrece atat luna de miere cat si un concediu romantic, rasplatindu-te prin frumusetea si farmecul sau unic in intreaga lume. Numeroase lagune incercuiesc insula, protejate de recife de coral , plaje spectaculoase cu nisip alb, alei lungi din lemn, bungalouri pe apa, captusite cu stuf, toate acestea te cufunda intr-un paradis tropical. Bora Bora este locul unde poti sorbi un cocktail inconjurata de ‘safari-ul acvatic’, poti savura o cina multicolora la lumina lumanarii sau poti lua micul dejun servit dintr-un canoe. Cine ar fi stiut ca albastrul poate suporta atatea nuante. Ca un canvas care isi schimba culoarea in functie de momentul zilei in care este imortalizat. Un sejur de 7 nopti la un resort de 5 stele intr-un bungalou pe apa, precum Four Seasons, porneste de la aproximativ 3000 euro/pers, prin Ultramarine Travel International.

 

Luna de miere in Insulele Maldive.

Insulele Maldive, cunoscute ca si un miriapod rasturnat pe o suprafata de aproximativ 500km patrati, apar ca niste margele verzi plutitioare pe o apa limpede, turcoaz. Celebrarea uniunii se realizeaza intr-un cadru intim, retras: o cina sub stele, o evadare indrazneata intr-o insula nelocuita, relaxare la spa sau in bungaloul privat pe apele turcoaz, scufundari in recif, excursii cu barca la apus. De toate acestea poti beneficia intr-o luna de miere pe care o vei retrai de fiecare data cand te vei uita peste albumul de fotografii facute in aceaste insule magice. Un sejur de 7 nopti la un resort de 5 stele intr-un bungalou pe apa, precum Full Moon, porneste de la aproximativ 3000 euro /pers, prin Ultramarine Travel International.

 

Luna de miere in Insula Bali.

Supranumita si Insula Zeilor sau Dimineata Lumii, Insula Bali este cunoscuta de catre cei care isi petrec aici luna de miere ca fiind paradisul ingerilor datorita misterului care o cuprinde si a experientelor mistice. Dispune de un peisaj variat, dealuri si muntii, coaste accidentate, plaje de nisip, terase luxuriante de orez si dealuri vulcanice stepe, ce ofera un fundal pitoresc, colorat, cultural, spiritual si unic. Un sejur de 7 nopti all-inclusive, la un resort de 5 stele intr-o camera romantica cu vedere la ocean, precum Grand Mirage porneste de la aproximativ 950 euro /pers, prin Ultramarine Travel International.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.