zoot

Tipuri de impletituri: Impletitura coada de peste

Dintre toate tipurile de impletituri, impletitura coada (os) de peste este, pe departe, vedeta verii. Ai admirat-o in anonimat, ai vazut-o in cadrul prezentarilor de moda sau in revistele cu celebritati, dar pana acum nu te-ai incumetat sa o incerci. Doar pentru ca pare o coafura atat de elaborata. Te asigur ca este doar o prima impresie gresita, caci aceste coafuri cu impletituri coada de peste (os de peste) sunt simplu de realizat. Sigur vei avea nevoie de ceva dexteritate pentru a realiza o impletitura coada de peste, insa perseverenta sta la baza succesului, asa ca… repeta!

 

Cum se face impletitura coada de peste (os de peste)

Iata cum poti recrea impletitura coada de peste, pas cu pas:

  • Fa-ti o coada de cal intr-o parte. Fixeaz-o cu un elastic de care te poti dispensa.
  • Imparte coada in doua parti egale.
  • Din exteriorul primei parti, ia o suvita de par si mut-o in partea cealalta. Te regasesti in acest moment cu doua parti inegale.
  • Din exteriorul partii mai bogate, ia o suvita de par si mut-o in partea cealalta.
  • Repeta aceeasi procedura, avand grija ca de fiecare data sa muti suvita din exteriorul partii opuse.
  • Fixeaza varful ramas neimpletit si taie elasticul. Atat este de usor sa iti faci aceste minunate coafuri impletituri coada de peste.

Pare infernal, insa nu este deloc atat de greu precum pare. Cel mai bun mod de a invata cum sa realizezi coafuri coada de peste este sa urmaresti un tutorial video si sa practici, o data, de doua ori, fiind sigura ca treia oara iti va iesi. Urmatorul tutorial, din partea BeautyDept te invata cum poti realiza o impletitura coada de peste (os de peste) la tine acasa:

Sfaturi si trucuri pentru impletituri de par coada de peste:

Daca optezi pentru impletituri de par dezordonate, atunci renunta la a-ti peria parul inainte de a-l separa in cele doua parti egale.

Elasticul cu care iti prinzi parul in coada de cal ar trebui sa fie unul de care te poti dispensa pentru ca la sfarsit se indeparteaza, taindu-l cu foarfeca.

Daca ai un par moale, care iti scapa printre degetele, aceste impletituri coada de peste nu sunt tocmai coafuri pe care sa le incerci pe un par proaspat spalat si imbalsamat. Asteapta o zi, poate chiar doua pana cand parul devine mai aspru datorita produselor de styling pe care le-ai folosit intre timp. La fel de bine ai putea sa il umezesti putin.

Pe cata vreme indemanarea ta poate conferi un aspect dezordonat coafurii cu impletitura de peste (lucru chiar dezirabil din moment ce look-ul ca si scos din cutie nu se numara in tendintele verii 2015), cea care isi va pune amprenta definitiv asupra texturii si latimii cozii, este tocmai marimea suvitelor din exterior, cu care jonglezi. Daca alegi sa folosesti suvite mai groase, aspectul acestor impletituri de par coada de peste va fi mai amplu, mai lat, mai natural. Cand jonglezi cu suvite subtiri, obtii o coada de peste stransa, subtire si foarte definita.

Daca parul nu iti depaseste nivelul umerilor, sa nu crezi ca impletitura coada de peste nu este pentru tine. Poti insera oricand extensii de par. Acestea se vor integra practic invizibil in aceasta coafura.

Impletitura Coada de peste (Os de peste) Galerie Foto Coafuri

Impletituri-par-Coada-de-peste-©-Springoz-Fotolia.com
Coafuri Impletituri-par-Coada-de-peste-©-Springoz-Fotolia.com
Impletitura Coada de Peste. Foto - Flickr.com CC @ wicker-furniture
Coafuri Impletitura Coada de Peste. Foto – Flickr.com CC @ wicker-furniture
Impletitura Coada de Peste. Foto - Flickr.com CC @ wicker-furniture
Coafuri Impletitura Coada de Peste. Foto – Flickr.com CC @ wicker-furniture
Impletitura Coada de Peste. Foto - Flickr.com CC @wicker-furniture
Coafuri Impletitura Coada de Peste. Foto – Flickr.com CC @wicker-furniture
Impletitura Coada de Peste. Foto - Flickr.com CC @ lovemaegan (2)
Coafuri Impletitura Coada de Peste. Foto – Flickr.com CC @ lovemaegan (2)
Impletitura-Coada-de-Peste.-Foto-Flickr.com-CC-@-lovemaegan
Coafuri Coada de Peste.-Foto-Flickr.com-CC-@-lovemaegan

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.