zoot

Tiger Eye. Coloritul ‘ochi de tigru’ este noua tendinta in materie de par

Desi te duce cu gandul la coloritul dungat al tigrului, nu la asta face trimitere. Denumirea trendului a fost inspirata de piatra antica numita ochi de tigru – o varietate de cuart, de culoare aurie pana la maroniu, cu dungi sidefate si sclipiri, o combinatie tomnatica, calda si frumoasa de nuante potrivite sezonului rece.

Coloritul ochi de tigru se obtine tot prin tehnica balayage, suvitele fiind vopsite individual in cele trei tonuri, fara ca vreunele sa iasa in evidenta separat. In timp ce tonurile deschise la culoare iti lumineaza si intineresc chipul, tonurile inchise adauga adancime, contrastand usor cu suvitele luminoase.

Alege acest colorit daca ai o baza naturala inchisa la culoare, functioneaza grozav pe o baza de la castaniu inchis pana la saten mediu. Chiar daca nu necesita o vopsire lunara, ci un retus la cateva luni, acorda o atentie speciala ingrijirii parului.

Se recomanda gama de ingrijire a parului special conceputa pentru par vopsit, cat mai putin agresiva cu podoaba capilara. Coloritul isi pierde din intensitate datorita decolorarii care apare inevitabil pe masura ce-ti speli si-ti stilizezi parul. Fereste-l de caldura, pulverizand un spray de protectie termica inainte de a folosi uscatorul, ondulatorul sau placa.

Este actual, potrivit pentru sezonul rece si se potriveste oricarui tip de ten. Iti recomandam sa te lasi pe mana specialistilor pentru a obtine un colorit care se potriveste cu look-ul, stilul tau de viata si tonul pielii tale.

Truc:

Mergi la salon complet nemachiata cand alegi sa te vopsesti. Culoarea ar trebui sa arate grozav si fara machiaj pentru a te pune cel mai bine in valoare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.