zoot

Tie ti-a declarat dragostea pe Facebook? Sotii vedetelor asta fac! Vezi declaratiile de dragoste

Tot mai multe persoane publice aleg reteaua de socializare Facebook pentru a-si striga in gura mare sentimentele rezervate partenerilor de viata. Modul este unul inedit iar transparenta de care se bucura un profil public le ofera fanilor posibilitatea de a distribui stirea. Si pentru ca vorbim in acest caz de domni si de ultimele declaratii de dragoste postate pe Facebook in ultimele zile, vei vedea ca romantismul nu este nici pe departe pe cale de disparitie.

Alexandru Ciucu, poezie de dragoste pentru sotia sa, Alina Sorescu

alina sorescu si alexandru ciucu

In urma doar cu doua zile, sotul Alinei Sorescu i-a compus acesteia o emotinanta poezie de dragoste cu ocazia aniversarii zilei sale de nastere. Alina este casatorita cu Alexandru Ciucu, unul dintre creatorii brandului “Tata si fiul” si formeaza unul dintre cele mai discrete si mai solide cupluri autohtone. Cei doi s-au cunoscut cand Alina avea doar 24 de ani si au facut nunta in toamna anului 2010 iar in mai, anul curent, a avut loc botezul micutei Elena Carolina.

“Te-am cunoscut cand tu aveai
Doar 22 si imi spuneai 
C-asa de mult n-ai mai iubit
In viata ta, 
Pe cineva. 

Te-am contemplat si ma-ntrebam
Daca stiai ca te iubeam
Si eu, si ca aveam sa-ti cer
Ca tu si eu,
Sa fim mereu. 

Stiam ca n-aveai cum sa stii
Ca-n dragoste poti suferi
Si ca-ntr-o zi vei incerca
Sa te-ndoiesti
Ca ma iubesti. 

Dar eu si astazi ca si-atunci,
Te fac sa razi, te fac sa plangi,
Ma duc, ma-ntorc, mi-e dor, m-astepti,
Ma ierti mereu,
Te iert si eu,

Si-ti multumesc ca Dumnezeu
Mi te-a trimis unui ateu
Ca mine, ce habar n-avea
Ce-i dragostea,
Ce-nseamna ea. 

M-ai invatat sa te iubesc,
Sa nu incerc sa-ntineresc,
Ca poate fi frumos in doi,
Ca pot sa fiu
Asa cum stiu. 

Voi fi haiducul tau mereu,
Vei fi regina unui zeu
Si sunt cum imi spuneai candva
Cadoul tau,
Iubita mea. “

 

Tuncay Ozturk, declaratie de dragoste sincera pentru sotia sa, Andreea Marin

tuncay ozturk andreea marin

Desi relatia acestora, inceputa la scurt timp dupa divortul de Stefan Banica a fost tinuta departe de ochii curiosilor, dragostea puternica dintre cei doi da nastere declaratiilor de dragoste chiar si la mai bine de jumatate de an dupa ce s-au casatorit. In ciuda diferentei de varsta, cei doi formeaza un cuplu matur si solid. In aceasta dimineata, Tuncay ii face Andreei o declaratie de dragoste in engleza:

“Love is a verb. But it is harder to feel it than saying it. Two person should melt in the same cup to feel real love. Maybe 1 month, maybe 1 year, maybe all their life, they should stay in a cage and just look their eyes to see love. It is never easy, but after when you look the eyes of your half, and see the verb “LOVE” in her eyes, you will not wish to hear it. Because you will hear purely from her heart that “I LOVE YOU“”

 

CRBL, declaratii de dragoste scurte si dese pentru sotia sa, Elena

crbl

Mult indragitul cantaret, CRBL isi declara in repetate randuri dragostea fata de sotia sa pe reteaua de socializare, Facebook. Cei doi s-au cunoscut in timpul filmarilor de la show-ul “Dansez pentru tine” in cadrul caruia CRBL a concurat iar Elena s-a ocupat de coregrafie. Cei doi au facut nunta in anul 2008 iar doi ani mai tarziu a venit pe lume superba Ecaterina Alesia. Iata ce declaratie i-a facut sotiei sale seara trecuta:

“”Frumuseţea este un dar, de regulă – grecesc,
Si azi, la fel ca-n prima zi,……Te iubesc!”

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.