zoot

Ti se incurca parul des? Am gasit peria potrivita pentru tine

peria tangle teezer pret

Peria joaca un rol atat de important in ingrijirea parului incat sanatatea si aspectul frumos al acestuia depind de calitatea periei alese. Cu atat mai mai importanta este alegerea periei in cazul parului care se incurca foarte usor. De multe ori supus procedurilor chimice de schimbare a culorii, cu un anumit grad de degradare, trebuie sa porti cu el ‘cu manusi’ astfel incat sa nu se rupa si nici sa se electrizeze. Dar nici parul obisnuit nu trebuie neglijat. Stii zicala, mai bine previi decat sa tratezi.

 

Peria Tangle Teezer

Avem vesti bune pentru tine! Am gasit peria perfecta pentru parul care se incurca des! O perie special creata pentru a descurca firele de par, atat de delicata cu podoaba ta capilara, incat se poate folosi si pe parul ud. Dupa ani de cercetare, Shaun P., hairstylist recunoscut international si cu o vasta experienta, lanseaza peria de par Tangle Teezer in 2007. La scurt timp dupa lansare peria se bucura de un real succes, primind diferite premii si distinctii:

  • Produsul inovator al anului 2007, premiu acordat de catre revista Friz Magazine
  • Premiul Professional Hairdresser – Top Product Award in 2008
  • Premiul Grazia  – Best in Beauty
  • Premiul Cosmopolitan Magazine – Best de-tangling brush in 2011
  • Premiul Queens in 2012.
Perie profesionala Tangle Teezer Elite Midnight Black. Oferta pret: 48 lei. Cumpar-o din magazin
Perie profesionala Tangle Teezer Elite Midnight Black. Oferta pret: 32 lei. Cumpar-o din magazin

Peria Tangle Teezer, comercializata in peste 70 de state din intreaga lume, ajunge si in Romania, bucurandu-se de aceleasi aprecieri pozitive care i-au adus reputatia de care se bucura si asta pentru peria a fost astfel gandita pentru un anumit tip de par – parul care se incurca usor – pentru a descalci si descurca cele mai incaptanate noduri, fara a a-l agresa sau a-l rupe. Este atat de eficienta incat, asa cum spuneam, poate fi folosita atat pe parul uscat cat si pe parul ud. In plus, vine la un pret mai mult decat accesibil, de pana la zece ori mai mic decat o perie profesionala Mason Brush.

Tangle Teezer este o perie deosebit de versatila care se potriveste tuturor femeilor, indiferent de textura firului de par sau lungimea acestuia. Nu conteaza ca ai parul drept sau cret, lung sau scurt, o perie Tangle Teezer se va dovedi cea mai buna prietena a ta la nevoie. In plus, este usor de manevrat in pofida faptului ca nu are maner. Tocmai designul compact si ergonomic iti permit s-o porti in permanenta in poseta si s-o folosesti atat la birou cat si dupa cateva ture la bazin.

Desi este o perie pentru descalcirea parului, o poti folosi in locul periei plate obisnuite in fiecare zi. Are proprietatea de a netezi foarte bine textura firului de par iar electrizarea va fi de domeniul trecutului. Este durabila si mult mai usor de intretinut decat peria obisnuita.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.