zoot

Ti se electrizeaza hainele? Avem solutia!

O neplacere care ne este familiara tocmai cand credeam ca ziua nu poate incepe mai rau. Nu lasa electrizarea hainelor sa-ti strice intreaga tinuta pe care tocmai ai pus-o cap la cap. Iata toate trucurile pe care trebuie sa le stii:

Electrizarea hainelor
Foto: Image.net
  1. Trece haine printr-un umeras metalic

Trucul functioneaza in special cand porti matase. Trece haina printr-un umeras metalic pentru a indeparta incarcatura electrica.

  1. Pulverizeaza o cantitate mica de apa pe piele sau da-te cu crema.

Cine ar fi stiut? Atunci cand pulverizezi putina apa pe piele sau intinzi putina crema de corp peste suprafata unde se petrece electrizarea, umezeala creata face ca electrizarea sa dispara.

  1. Foloseste-te de balsamul de rufe

N-ai nevoie decat de un recipient cu pulverizator. Toarna un capac de balsam de rufe in recipient, umple-l cu apa, omogenizeaza si pulverizeaza peste haine.

  1. Probabil nu te-ai gandit la fixativ

Daca hainele pe care le-ai imbracat se electrizeaza, pulverizeaza de la o distanta de 20-30cm fixativ de par peste suprafata pielii sau ciorapi.

  1. Ascunde un ac de siguranta intre haine

Ca energia sa nu se acumuleze in primul rand, poti recurge la un truc. Prinde un ac de siguranta de eticheta hainei care ti se electrizeaza, impatureste-o si aseaz-o pe raft.

  1. Indeparteaza electrizarea cu ajutorul unei foi de uscator

Daca tot le ai prin casa, foloseste-le pentru a indeparta electrizarea. Freaca foaia de haine si problema este rezolvata.

  1. Accesorizeaza-ti tinuta cu o brosa metalica

Nu numai ca va adauga un plus de interes tinutei tale, brosa metalica prinsa pe haine te ajuta sa scapi de efectul static.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.