zoot

Ti-ai pierdut inspiratia? Iata 10 modele de unghii care-ti vor capta atentia

In ultima perioada manichiura nu mai este asociata cu o simple ingrijire a unghiilor ci mai degraba cu o arta. Unghiile sunt purtate pe post de accessori care vin sa complementeze intreaga tinuta. Daca in cursul saptamanii profesia te obliga sa fii ceva mai rezervata in privinta culorilor si modelelor de unghii, in weekend poti da frau liber imaginatiei, alegand sa te exprimi prin manichiura aleasa.

  • Iata un detaliu al manichiurii purtate de Charli Robinson la decernarea premiilor Logie Awards in Australia, in urma doar cu cateva zile. Aceasta a ales culori pastel, colorandu-si fiecare unghie diferit. Cat despre forma unghiei, forma migdala pare sa se numere printre preferatele celor cu unghii lungi.

  • Accesoriile pentru unghii au devenit indispensabile pentru o manichiura moderna, statement. Aplicate peste lacul de unghii sau lipite cu ajutorul lipiciului special, acestea confera un farmec aparte unghiilor, concurand cu bijuteriile pentru maini.

  •  Unghia accent continua sa se poarte in 2014. Ea este colorata diferit sau are un model diferit fata de celelalte unghii, de unde si diferentierea. De regula aceasta unghie este aleasa pe inelar.

  •  Manichiura frantuzeasca clasica a fost reinventata in ultimii ani. Poti alege aceeasi baza de unghii Nude si orice alta culoare pentru varful unghiei.

  •  Este de remarcat preferinta designerilor pentru oja neagra in plin sezon cald la fel cum manichiura semiluna a dominat podiumurile de la Saptamana Modei. Daca combini aceste tendinte, obtii un model de unghii inedit.

  •  Tips-ul frantuzesc poate lua forma literei V in cazul unei manichiuri moderne, cu aspecte edgy. Pentru un model impecabil se pot folosi sabloane speciale sau benzi decorative pentru delimitare.

  •  Pentru ca aminteam mai sus de banda decorativa pentru unghii, iata un accesoriu la indemana oricui. Aplicata pe unghii pentru a obtine un model inedit sau folosita pentru a demilita diverse forme pe care le poti colora diferit, banda decorativa nu ar trebui sa-ti lipseasca in vara lui 2014.

  •  Manichiura sah nu trebuie nici ea neglijata, mai ales cand vine in clasica combinatie alb-negru, atat de versatila.

  •  Manichiura monograma iti permite sa transmiti mesaje fara cuvinte. Se anunta a fi un trend puternic la inceput de an.

  •  Daca vorbim de creative si tendinte, nu putem sa nu amintim nail art-ul sau arta pe unghii. Cu putina imaginatie si multa rabdare, unghiile tale se transforma in adevarate accesorii de moda.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.