•  
  •  

Vrei sa gatesti preparatele la temperatura corecta de fiecare data? Alege un termometru de de bucatarie.

De la modelele de termometre de carne cu sonda, folosite pentru a masura temperatura carnii in interior la termometre de cuptor, prevazute cu fir prelungitor care iti permite monitorizarea temperaturii carnii pe durata intregului proces de gatire cat si gradul de gatire, de la gatit in sange la bine-facut, un termometru de bucatarie te poate ajuta sa devii un bucatar profesionist.

 

Tipuri de termometre de bucatarie

Termometru de carne pret

Vrei sa investesti intr-un asemenea produs? Afla optiunile daca dispui cu avantaje si dezavantaje:

  • termometre de carne cu cadrane analoage: masoara temperatura carnii in interiorul acesteia cand este scoasa de la cuptor, nu dispune de functii setate si nici nu-ti indica un anumit grad de pregatire. Este necesar sa consulti o fisa detaliata cu temperaturile de preparare pentru diferite tipuri de carne.
  • termometre cu sonda sau tip furculita: terminatia termometrului poate fi o sonda care se introduce in partea cea mai groasa a carnii, pana la jumatatea grosimii acesteia, evitandu-se osul si cartilajele sau furculita, ideala pentru fripturi si carnea pregatita la gratar.
  • termometre pentru cuptor: acestea dispun de trei componente: sonda care se introduce in carne, un fir prelungitor care se trece pe langa usa cuptorului si unitatea electronica care se pastreaza in exterior. Unele modele dispun de magnet si se pot lipi de usa cuptorului, altele au un suport special pentru a se pozitiona pe blatul de lucru. Variantele inteligente dispun de functii presetate cat si de alarma care te avertizeaza la atingerea temperaturii setate in functie de tipul de carne si gradul de gatit pe care-l doresti.
  • termometre de carne digitale: acestea dispun de un afisaj LCD care afiseaza temperatura pe monitor dupa cateva secunde dupa care sonda a stat in interiorul carnii. Modele avansate pot veni cu programe de recunoastere a tipului carnii si setare a gradului de gatire, de la gatit in sange la bine-facut, cat si timer.

Termometre de bucatarie pentru carne si cuptor

Vrei sa cumperi un termometru de carne online? Iata optiunile de care dispui, alaturi de modul de folosire.

Termometru pentru carne Kitchen Craft

Termometru de carne online

Este un termometru de carne accesibil ca pret ce permite afisarea temperaturilor din interiorul carnii prin introducerea tijei in partea cea mai groasa a carnii.

Se recomanda a se evita oasele si cartilajele. Grasimea si reziduurile de pe tija se curata cu un burete abraziv fara a se introduce termometrul in apa.

Permitea citirea temperaturilor cuprinse in tre 54 de grade Celsius si 88 de grade Celsius.
PRET: 24 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Termometru pentru carne Westmark

Termometru pentru carne ieftin

Confectionat din inox, este un termometru special conceput pentru a masura temperatura din interiorul carnii puse la gatit. Se introduce dispozitivul de penetrare in interiorul carnii, cu scala in sus, fara a se presa geamul cadranului.

Masoara temperaturi de pana la 120 grade celsius si nu se expune la flacara.
PRET: 30 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Termometru digital pentru carne Kitchen Craft

Termometru digital pentru carne

Daca doresti un afisaj digital, te poti indrepta catre termometrul digital pentru carne Kitchen Craft. Dispune de un display LCD care afiseaza temperatura din interiorul carnii si se foloseste usor apasand pe butonul on/off.

Se scoate carnea de la cuptor si se introduce sonda pana la jumatatea partii celei mai groase a carnii.

Termometrul digital functioneaza pe baza de baterii si nu se introduce in cuptor si nici in cuptorul cu microunde. Masoara temperaturi in intervalul -45°C si 200°C.
PRET: 42 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Termometru digital pentru carne masterclass

Termometru de carne digital

Negru si pliabil, este un termometru practic pentru a masura temperatura carnii in interior. Dispune de display LCD care afiseaza temperaturi intre -45°C si 200°C.

Se porneste dispozitivul din butonul on si se introduce sonda pliabila in partea cea mai groasa a carnii pana la jumatate.
PRET: 60 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Termometru de bucatarie cu sonda penetranta KOCH

Termometru de bucatarie cu sonda

Foloseste-l pentru a masura temperatura lichidelor sau preparatelor calde prin imersie sau penetrare. Se introduce sonda la minim 3 cm adancime, masurandu-se cu o precizie de +/-1 grad Celsius temperatura carnii. Intervalul de masurare este de la -50grade Celsius pana la + 200 grade Celsius.
PRET: 65 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Termometru digital de cuptor pentru carne

Termometru digital de cuptor

Probabil cel mai eficient termometru, dispune de o sonda si prelungitor pentru a putea fi folosit la cuptor. Se aprinde folosind butonul ON, se selecteaza modul de afisaj in grade celsius, se seteaza temperatura dorita si se introduce sonda in carne pana la jumatate.

Se introduce tava in cuptor, se trece prelungitorul pe langa usa cuptorului si se mentine unitatea electronica in exterior.

Cand se atinge temperatura setata, suna o alarma. Atat sonda cat si prelungitorul se incing si se recomanda folosirea unor manusi de bucatarie pentru a se indeparta.
PRET: 77 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Termometru pentru friptura tip furculita Kitchen Craft

Termometru furculita de carne

Termometru pentru friptura tip furculita te ajuta sa testezi temperatura carnii, introducand furculita in partea cea mai groasa a carnii.

Se mentine timp de 15-20 de secunde si se apasa butonul verde de testare.

Pe ecranul LCD se afiseaza temperatura carnii cat si gradul de gatire (in sange, mediu-sange, mediu si bine facuta). Nu se aseaza termomentrul langa surse de caldura extrem de puternice.
PRET: 90 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Termometru digital de carne cu afisaj infrarosu

Un altfel de termometru de bucatarie pentru a masura temperatura preparatelor atat lichide cat si solide. Prevazut cu infrarosu, nu este nevoie sa intre in contact cu preparate pentru a afisa temperatura acestora.

Este perfect pentru supe, ciocolata topita, siropuri, gemuri, ulei si laptele bebelusilor.

Temperatura afisata este cuprinsa intre 0 si 250°C. Atentie! Acest termomentru de bucatarie nu masoara temperatura interna ca carnii.
PRET: 127 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Termometru digital pentru cuptor Kitchen Craft

Termomentru pentru carne digital ieftin online

Termometru digital pentru cuptor cu sonda si prelungitor. Dispune de afisaj LCD si 5 setari pentru gradul de gatire de la gatit in sange la bine-facut. Dispune si de cronometru si moasa temperaturi intre 0 si 260°C .
PRET: 135 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Termometru digital pentru cuptor Westmark

Termometru digital pentru cuptor

Unul dintre cele mai performante termometre digitale pentru cuptor pe care le poti gasi online, masoara cu precizie temperatura carnii pe tot procesul de gatire.

Dispune de un afisaj LCD care arata tipul carnii (iti permite sa alegi intre opt tipuri de carne: proc, vita, pui, curcan, miel, hamburger, peste si vitel), gradul de gatire (sange, mediu-in sange, mediu, mediu bine facut, bine-facut) cat si temperatura din interiorul carnii.

Poate afisa temperaturi intre 0 – 250°C. Are un design functional, prevazut cu o baza care se conecteaza la sonda printr-un fir. Sonda se introduce in mijloc carnii, pe jumatate, pozitionand-o cu grija sa nu cada iar firul se trece pe langa usa cuptorului.

Termometrul digital pentru cuptor functioneaza pe baza de baterii.
PRET: 168 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ti-am prezentat zece variante de termometre de bucatarie pentru carne, de la cele cu sonda care se introduc in carnea scoasa din cuptor, la cele prevazute cu prelungitor care masoara temperatura pe toata durata procesului de gatire.

Ti-am prezentat modele basic dar si inteligente, cu afisaj digital, programe speciale pentru cele mai cunoscute tipuri de carne si grade de gatire. In functie de bugetul de care dispui, fa alegerea cea mai buna pentru nevoile tale.


  •  
  •  
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dyfashion.ro

Logo mic revista fucsia

Fucsia – O diferenta de nuanta in viata femeii moderne!

answear.ro