zoot

Terci din fulgi de ovaz cu banane, migdale si scortisoara

Incarca-te la micul dejun cu o portie de carbohidrati complecsi care-ti asigura necesarul de fibre alimentare pentru o digestie optima si uita de senzatia de foame pana la pranz. Fulgii de ovaz fierti in lapte vegetal, indulciti cu indulcitor natural si aromatizati cu scortisoara sunt serviti alaturi de felii subtiri de banane dulci si migdale crocante, pentru un plus de textura.

Terci din fulgi de ovaz cu banane, migdale si scortisoara

Ingrediente:

  • 160g de fulgi de ovaz
  • 600ml lapte vegetal sau apa
  • 2 banane coapte
  • 30g fulgi de migdale
  • ½ lingurita scortisoara
  • 2 linguri de seminte de mac
  • 2-3 linguri de sirop de agave sau miere
  • Un praf de sare
  • Optional: frisca

TERCI DIN FULGI DE OVAZ CU BANANTE, MIGDALE SI SCORTISOARA

Amesteca fulgii de ovaz cu laptele intr-o oala mica. Adauga un praf de sare si fierbe la foc mediu pana ajung in punctul de fierbere. Continua sa gatesti la foc mic pentru 5-6 minute, amestecand incontinuu.  Adauga scortisoara, semintele de mac si siropul de agave.

Transfera in bol si lasa-l sa se raceasca.

Intre timp, cojeste si feliaza bananele.

Prajeste migdalele intr-o tigaie anti-aderenta la foc mediu pana se rumenesc usor ,amestecand periodic.

Serveste terciul cu felii de banane si migdale prajite.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.