zoot

Tendinte machiaj: Un look romantic cu Maybelline New York

Maybelline surprinde surprinde ultimele tendinte in machiaj pentru aceasta toamna si iti propune un machiaj romantic pe care il poti purta la o iesire in oras cu prietenii. Vezi VIDEO al acestui machiaj de toamna, in tendinte:

VIDEO: Machiaj Romantic cu produse Maybelline in tendinte toamna 2013

Orice machiaj profesional porneste de la un ten impecabil. Asta o stii deja, mai ales daca esti cititoare fidela Fucsia.ro. Tenul fara repros este una din tendintele acestui anotimp, si poate fi obtinut cu ajutorul produselor Maybelline pe care le gasesti in hipermarket.

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]Optional: Aplica un primer inainte de a aplica fondul de ten pentru a conferi rezistenta machiajului si o mai buna putere de acoperire a fondului de ten.[/colored_box]

Pasul 1. Se aplica fondul de ten Maybelline Affinitone Light Porcelaine dinspre centrul fetei spre extremitati, cu ajutorul unui buretel de machiaj. La fel de bine poti folosi degetele pentru a aplica fondul de ten, insa miscarile detamponare executate cu ajutorul unui buretel de machiaj asigura o mai buna acoperire, un aspect foarte important al unui machiaj reusit, in special in cazul in care tenul tau este imperfect.

Machiaj de toamna -Fond de ten Maybelline Affinitone
Machiaj de toamna -Fond de ten Maybelline Affinitone

Pasul 2. Se aplica corectorul Affinitone in zonele cu probleme: zona ochilor – cearcane si coltul cel mai ridicat al sprancenelor, colturile nasului si a barbiei. Asigura-te ca dispui de un corector in aceeasi nuanta ca si culoarea fondului de ten. Blending-ul se executa prin tamponare repetata cu ajutorul buretelului de machiaj.

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]Optional: Invata sa iti conturezi fata: Conturarea fetei – tehnica de machiaj care slabeste [/colored_box]

Machiaj de toamna - Pudra Maybelline Affinitone
Machiaj de toamna – Pudra Maybelline Affinitone

Pasul 3. Se fixeaza acest machiaj de toamna al tenului cu ajutorul pudrei Affinitone. Observi cum fondul de ten, anticearcanul si pudra fac parte din aceeasi gama de produse Maybelline. Pudra se aplica cu ajutorul unei pensule speciale, tot prin miscari de tamponare, de aceasta data mai ample.

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]Optional: Invata sa iti conturezi sprancenele. Toamna aceasta se poarta sprancene naturale, bine-definite. Citeste

 [/colored_box]

Pasul 4. Se continua cu un machiaj irezistibil al ochilor, folosindu-se fardul Diamnond Glow – Coral Drama. Pentru a intensifica efectul acestui fard de ochi, se umezeste textura cu apa termala. Culoarea cea mai deschisa se aplica pe centrul pleoapei superioare si in coltul cel mai ridicat a sprancenelor, pentru iluminare. Se continua cu aplicarea culorii Coral, iar ochii capata contur si definitie prin umbre create de culoarea cea mai inchisa.

Machiaj de toamna - Diamnond Glow - Coral Drama
Machiaj de toamna – Diamnond Glow – Coral Drama

Pasul 5. Se aplica tusul Master Precise, trasand o linie fina dinspre coltul intern al ochilui, spre coltul extern. In functie de ocazia la care vei purta acest machiaj de toamna, vei stabili grosimea conturului data de dus. Avand o forma de creion, tusul de ochi Master Precise se aplica foarte usor. Eventualele imperfectiuni ale acestui machiaj le poti inlatura cu ajutorul unui betisor cosmetic imbibat in demachiant.

Machiaj de toamna - Maybelline Master Precise
Machiaj de toamna – Maybelline Master Precise

Pasul 6. Se continua acest machiaj cu aplicarea rimelului Colossal 100% Black pentru a oferi genelor un volum extrem si o culoarea intensa. In functie de ocazia la care vei purta acest machiaj, poti alege sa iti intensifici privirea cu ajutorul unei perechi de gene false.

Machiaj de toamna - Rimel ochi Colossal Black
Machiaj de toamna – Rimel ochi Colossal Black

Pasul 7. Se trece la machiajul buzelor, care vor fi conturate cu ajutorul creionului de buze Color Sensational iar alegerea make-up artist-ului profesionist pentru acest sezon de toamna este nuana 547 – Pleasure Me Red.

Machiaj de toamna - Color Sensational
Machiaj de toamna – Color Sensational

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]

Optional: Invata sa dai iluzia unor buze mai pline prin conturare. Citeste:

[/colored_box]

Pasul 8. Aplica rujul Color Sensational Vivids 914 Vibrant Mandarin pentru o culoare intensa si seducatoare, in tendinte in sezonul de toamna 2013. Rujul se aplica neaparat cu ajutorul unei pensule pe buzele ale caror contur l-ai trasat anterior.

Pasul 9. Ultimul pas al acestui machiaj de toamna implica conturarea pometilor cu ajutorul unui fard de obraz Maybelline si a unui fard iluminator in coltul intern al ochilor, pentru ca tenul tua sa radieze de santatate si tu sa te incarci de bunavointa.

1 Comment
  1. Cand ma refer la machiaj de toamna, ma gandesc la culori de maro, multe nuante de maro, chiar si mai inchise. In cazul acestui machiaj, buzele si conturul tusului ies in evidenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.