zoot

Tendinte: crapaturile adanci pe picior

Stil nonconformist si sexy? Da! Ambele in aceeasi combinatie.  Crapaturile pe picior vin in ajutorul conturarii feminitatii si dau un aer extrem de sexy.

Tendinte moda crapaturi pe picior
Foto: Rochas / Monse / Mugler / Jason Wu

Regasim crapaturile pana si in tinutele marilor designeri de moda, iar, podiumurile ce prezinta noile tendinte sunt pline de senzualitate. Daca Mugler si Monse propun rochiile de seara, de lungime maxi cu crapaturi care lasa intreaga coapsa la vedere, Rochas ne arata cat de usor pot fi integrate intr-o tinuta de strada, asortand fusta midi cu sandale si o pereche de sosete lungi din tricot. Atat materialele groase (observa catifeaua din propunerea Monse sau Jason Wu) cat si materialele fluide (folosite, de exemplu, in colectia Rochas) se pot bucura, cu stil, de acest artificiu iar tu le poti adapta stilului personal, ori de cate ori ai ocazia.

Dar ce facem atunci cand corpul nu ne permite sa purtam astfel de crapaturi adanci? Le putem adapta! Crapaturile sunt la moda cand vine vorba de mai toate piesele vestimentare, deci, daca nu poti purta o rochie sau o fusta cu crapatura mare, cu siguranta poti porta o bluza cu taietura asimetrica care dezgoleste o parte din umar sau brat.

Cel mai important este ca, atunci cand alegem sa purtam piese vestimentare ce contin crapaturi, sa fim convinse ca vrem sa facem asta si mai ales, sa ne caracterizeze. Crapaturile ne dau un aer sexy, provocator, dar, folosite in exces, putem trece peste anumite limite de bun simt. Daca nu vrei sa-ti asumi riscuri, rezerva crapaturile provocatoare tinutelor de seara.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.