zoot

Ten perfect pentru un machiaj de seara (Video)

Te-ai intrebat ce fac vedetele sau la ce trucuri apeleaza makeup artistii pentru a obtine un ten fara repros, perfect conturat si iluminat, baza ideala pentru un machiaj de seara? Maya Mia iti propune un ritual format din cativa pasi ca tu sa obtii un ten perfect. Vei avea nevoie de: un primer de fata, un fond de ten potrivit tipului tau de ten si intr-o nuanta cat mai apropiata de cea a pielii, anticearcan, pudra translucida, bronzer, blush, iluminator si pensule cosmetice pentru aplicare.

  1. Dupa o demachiere in prealabil si o hidratare a tenului cu ajutorul cremei de zi, aplica primerul pe toata suprafata tenului si asteapta 1/2 minute ca acesta sa intre bine in piele.
  2. Aplica fondul de ten cu ajutorul pensulei speciale (Maya Mia foloseste un buretel special Beauty Blender care se bucura numai de aprecieri pozitive si se poate comanda online) pentru a uniformiza culoarea tenului.
  3. Aplica anticearcanul in zona de sub ochi si oriunde constati mici imperfectiuni ale tenului care nu au putut fi acoperite de fondul de ten si au nevoie de o mai mare putere de acoperire.
  4. Baza de machiaj tocmai creata trebuia acoperita cu ajutorul unei cantitati foarte mici de pudra. Iti recomand pudra translucida care nu intervine in culoarea bazei de machiaj. Este utila in special pentru tenul gras sau mixt, controland excesul de sebuum.
  5. Se aplica bronzerul cu ajutorul pensulei speciale pentru a obtine acel look ca si proaspat sarutata de soare. Aplica-l sub osul pometilor, pe partile laterale ale fruntii, pe linia maxilarului si gat.
  6. Aplica blush-ul favorit pe pometi, asigurand un blending perfect cu bronzerul pentru un look cat mai natural.
  7. Aplica o cantitate mica de iluminator cu ajutorul varfurilor degetelor pe osul pometilor, in colturile interne ale ochilor, sub punctul cel mai inalt al sprancenelor pe arcada si pe arcul lui Cupidon. Daca ai urmat pasii intocmai cum i-a recomanda Maya, ar trebui sa obtii un ten perfect.

Ten perfect pentru un machiaj de seara (Video)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.