zoot

Tehnica de tightlining iti evidentiaza privirea

Eyelinerul iti este cel mai bun prieten? Relatia dintre voi este pe cale sa devina si mai stransa. Fa cunostinta cu tehnica tightlining  – conturarea liniei genelor superioare, cat mai aproape de baza si conjunctiva. Poate suna infricosator initial si da, nu este o tehnica pentru incepatoare dar,  pe masura ce o stapanesti, vei obtine o privire bine-definita fara sa folosesti prea mult machiaj.

Tehnica de tightlining

Tightlining

Pentru tehnica de tightlining poti folosi un eyeliner lichid sau un dermatograf cu varful bine ascutit, cu o textura cremoasa care gliseaza bine. Daca, in mod obisnuit, obisnuiai sa-ti conturezi ochii cu eyeliner inainte de rimelarea genelor, lucrurile stau diferit in cazul tehnicii de tightlining. Avantajul acestei metode este ca o poti face atat inainte cat si dupa aplicarea rimelului, daca simti ca privirea ta are nevoie de un plus de profunzime.

  • Ridica-ti usor pleoapa cu ajutorul aratatorului.
  • Foloseste un eyeliner sau un creion dermatograf pentru a trasa un contur la baza liniei genelor superioare.
  • Aplica mascara. Machiajul ochilor este gata.

Desi este un truc la care apeleaza foarte multi make-up artisti, trebuie sa tii cont de anumite lucruri inainte de a-l incerca:

  • Asigura-te ca nu ai alergii la vreunul dintre ingredientele din formula.
  • Foloseste intotdeauna un produs de calitate, testat dermatologic.
  • Daca iti lacrimeaza ochii sau daca porti lentile de contact nu este indicat sa te folosesti de tehnica de tightlining.

Tightlining reuseste sa-ti scoata in evidenta privirea si are un aspect foarte natural. In combinatie cu un strop de mascara este suficient pentru a da definitie si intensitatea privirii in cazul unui machiaj de zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.