zoot

Tehnica Aveda de a-ti usca parul cu volum maxim

Daca crezi ca tehnica ta de uscare a parului cu peria si uscatorul este cea mai buna, asta nu inseamna ca nu mai poti invata trucuri noi. Metoda Aveda se dovedeste a fi extrem de utila in special celor cu parul rar care vor sa obtina mai mult volum la coroana. Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

  1. Dupa ce ti-ai spalat parul ai doua optiuni, fie sa-l lasi sa se usuce natural in proportie de 85% uscat sau, in cazul in care te grabesti, il poti usca cu difuzorul. Este neaparat nevoie ca stylingul parului sa se produca un un fir de par aproape uscat. Daca ai breton, sectioneaza-l si usuca-l cu peria si uscatorul, acesta fiind singura exceptie.
  2. Cand parul tau este aproape uscat, poti incepe sectionarea. Vei izola coroana de restul parului pe care il vei imparti in trei parti.Sectiunile se prind cu clipsuri si se elibereaza pe rand in momentul in care le usuci.
  3. Fiecare sectiune se elibereaza pe rand si se usuca cu peria si cu uscatorul, insistand la radacina, unde vrei sa capeti mai mult volum. Coroana se elibereaza si se imparte in alte trei sectiuni mici. Se elibereaza pe rand fiecare sectiune, se usuca cu ajutorul periei, insistand la baza si se infasoara pe un bigudiu de volum, prinzandu-se cu un clips. Astfel volum se va mentine pana termini si celelalte trei sectiuni. Cand suvita se raceste astfel, adica natural, volumul rezista mai mult.
  4. Vei continua sa usuci cele trei sectiuni cu ajutorul difozorului si le vei lasa sa sa raceasca. La final, cand esti gata de a iesi pe usa, vei elibera cele trei sectiuni infasurate pe bigudiuri si vei mai trece peria prin par pentru ultima data. Iata cat este de simplu sa obtii un volum de durata. Priveste tutorialul pas cu pas de mai jos:

VIDEO: Tehnica AVEDA de a-ti usca parul cu volum maxim

Foto Cum sa iti usuci parul cu volum – Eva Rinaldi, Flickr.com CC

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.