zoot

Te pregatesti sa iesi in oras? Iata 4 manichiuri pe care le poti incerca

Cand deja te-ai decis asupra unei tinute pe care vrei sa o porti la iesirea in oras, iti va fi mai usor sa alegi tipul de manichiura potrivit. Iata patru propuneri pe care nu ar trebui sa le neglijezi:

1. Manichiura frantuzeasca moderna

Cu un efect inedit, usor surprinzator, manichiura frantuzeasca cu baza unghiei albe si varfurile negre se potriveste cu o tinuta monocroma, cu usoare accente edgy. Poate fi manichiura ideala pentru rochia neagra scurta si pantofii stiletto albi.

manichiura frantuzeasca

2. Manichiura pastel

Anotimpul cel mai potrivit pentru a purta o culoare subtila si placuta, precum una dintre culorile pastel este, bineinteles, primavara. Cand nu porti unghiile pe post de accesorii, atentia cade asupra tinutei tale.

Manichiura Nude

3. Manichiura clasica rosie

In criza de timp sau in dubii? Alege o manichiura clasica si provocatoare, alegand sa iti vopsesti unghiile intr-un rosu intens. Completeaza look-ul cu o nuanta asemanatoare de ruj.

manichiura rosie

4. Manichiura half-moon

Una dintre cele mai populare manichiuri in acest sezon, manichiura half-moon iti va conferi intotdeauna un farmec apare, indiferent de combinatiile de culori pe care doresti sa le folosesti. Mizeaza pe clasic, vopsindu-ti semiluna alba sau Nude iar restul unghiei intr-un rosu puternic.

manichiura half moon

Credit foto: Image.net

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.