zoot

Te grabesti? Ai nevoie de un top coat cu uscare rapida

Indiferent daca ai dat banii pe o manichiura de lux sau ai cheltui fara masura pe un lac de unghii modern, vei dori ca ele sa se usuce rapid si sa reziste. Imagineaza-ti ca-ti poti ruina pedichiura cand incalti pantofii daca formula nu s-a uscat bine pe suprafata unghiei. Si acelasi lucru este valabil pentru manichiura. Nu-ti face grija, avem produsul perfect pentru tine: top coat-ul cu uscare rapida.

Un top coat cu uscare rapida grabeste timpii de asteptare, da acel finisaj lucios si, poate cel mai important, previne ciobirea ojei. Pentru a grabi uscarea si pentru a prelungi viata manichiurii, aplica o pelicula din acest lac protector pe fiecare unghie in parte. Dupa ce ai aplicat top coat-ul pe toata suprafata unghiei, deplaseaza pensula de-a lungul marginii si sub varful fiecarei unghii, pentru a sigila manichiura.

Avand la indemana un top coat cu uscare rapida, iti poti face manichiura doar cu cateva minute inainte de iesi pe usa. Iata recomandarile noastre:

Lac de unghii protector opi rapidry top coat cu uscare rapidaTop coat cu uscare rapida OPI RapidDry

Exista si un alt produs similar care grabeste uscarea ojei pe unghie insa nu tine locul unui topcoat. Este vorba de picaturile pentru uscare rapida. Acestea vin intr-un recipient prevazut cu pipeta. Picura 1-2 picaturi pe suprafata unghiei si vei obtine o manichiura uscata si vei fi gata de plecare in mai putin de doua minute. In plus, multe dintre picaturile cu uscare rapida sunt imbogatite cu vitamine si uleiuri naturale pentru a hrani si hidrata unghia si cuticulele.

*** Picaturile pentru uscare rapida se aplica la final, dupa ultimul strat de oja sau dupa top coat, daca folosesti.

Picaturi opi pentru uscare rapida drip dry lacquer drying drops,Picaturi OPI pentru uscare rapid Drip Dry Lacquer Drying Drops

Picaturi pentru uscare rapida sally hansen complete salon manicure dry & goPicaturi cu uscare rapida Sally Hansen Complete Salon Manicure Dry & Go

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.