zoot

Te-ai saturat de cozile de cal banale? Iata cum le poti stiliza

Coada de cal este probabil cea mai populara si cea mai accesibila coafura de zi. Cum nu ai timp sa aloci mai mult de cateva minute coafurii inainte de a pleca la scoala sau la birou, aceeasi coada de cal purtata zilnic intra in banalitate. Iata cateva solutii de a-ti condimenta coafura preferata, fara a investi prea mult sau efort.

  1. Alterneaza locul in care iti prinzi coada. Aceasta poate fi ridicata sau joasa, chiar exagerat de joasa, in functie de tendintele indicate de fiecare sezon. Alternand modul de prindere, vei obtine de fiecare data coafuri noi. Nu uita sa iti ascunzi elasticul cu ajutorul unei suvite de par din laterala rasucita peste elastic si fixata cu ajutotorul unei agrafe. Sau poti incerca sa-ti prinzi o coada joasa cu ajutorul unui mini esarfe. Atat de sic!
  2. Joaca-te cu textura parului. Daca azi ii conferi volum coroanei, maine ai putea incerca o coafura linsa (sleek), poate chiar cu aspect ud. Daca azi mizezi pe un look ordonat, maine ai putea incerca o coada de cal dezordonata, rebela, lejera. Daca azi ai parul drept, maine ti-ai putea ondula macar varfurile.
  3. Invata mai multe modalitati de a-ti pride o coada de cal. De la cozi rascite, la cozi impletite, exista numeroase modalitati de a stiliza o coafura coada de cal care sa nu para niciodata banala. Daca parul tau nu are suficient volum, atunci adauga cateva extensii de clip-on. Iata cateva sugestii:

Coada de cal rasucita

 

Coada de cal cu impletituri

 

Coada de cal semi-updo

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.