zoot

Te-ai ingrasat de sarbatori? Mihaela Radulescu iti spune cum sa slabesti!

Parca gand la gand cu noi, Mihaela Radulescu a ghicit ca o mare parte dintre romance s-a delectat cu preparatele traditionale de Paste, chiar peste masura, motiv pentru care fermoarul se inchide greu iar cantarul s-a transformat peste noapte in inamic. Ei bine, nu chiar peste noapte. Doar a trebuit sa gustam din preparate, sa ne rasfatam musafirii si sa ne infruptam in tandem cu ei. Doar asta face o gazda buna, pret de cateva zile in care ne-am ingrasat un pic.

Daca si tu ai pus cateva kilograme pe tine in ultimul timp, atunci ai face bine sa apleci urechea la vorbele Mihaelei, un adevarat model de urmat cand vine vorba de silueta. La cei 44 de ani ai sai, Mihaela este mai tonifiata decat multe tinere de 18 ani si asta pentru ca dieta sanatoasa, echilibrata si sportul fac parte din stilul de viata al divei.

cum sa slabesti dupa paste

Iata sfaturile Mihaelei de care trebuie sa tii cont daca vrei sa scapi de kilogramele in plus cumulate de Paste:

  • 30 de minute de miscare in fiecare zi “de care vreti voi, in aer liber sau in casa, intr-un cadru organizat sau de capul vostru“.
  • dieta sanatoasa ” ce bine ar fi sa luati o pauza de mancaruri grele si prajeli, de stat degeaba la tv sau la calculator, de alcool sau sucuri dulci”
  • consum de apa si voie buna, alaturi de prieteni si familie!

Sursa foto: Facebook.com / MihaelaRadulescuSchwartzenberg

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.