•  
  •  

Una dintre procedurile cosmetice care te poate ajuta sa obtii buze senzuale, simetrice, pigmentate si bine-ingrijite este tocmai tatuarea buzelor. Dezamagita de forma, marimea sau culoarea buzelor tale?

Afla tot ce trebuie sa stii despre aceasta tehnica care se bucura de o tot mai multa popularitate:

 

Cand este indicat sa apelezi la tatuarea buzelor

tatuare-contur-buze-semi-permanent

Daca pentru unele tinere pare doar un moft, tatuarea buzelor poate corecta multe dintre imperfectiunile buzelor.

Poti alege sa-ti tatuezi buzele prin micropigmentare atunci cand le ai prea subtiri si decolorate, cand conturul acestora nu este simetric sau bine-definit, cand nu au aceeasi lungime in partile laterale sau arcul lui cupidon nu este centrat.

Se folosesc pigmentati cosmetici in loc de traditionala cerneala pentru tatuaje

tatuarea-buzelor-machiaj-semipermanent-la-buze

Cu mult timp in urma se folosea aceeasi cerneala ca pentru tatuaje, obtinandu-se un aspect nefiresc.

Acum se folosesc pigmentii cosmetici. Cu o formula mai groasa, penetreaza straturile superioare ale pielii, intensitatea acestora se diminueaza progresiv si dau un aspect mai natural.

Tatuarea buzelor da iluzia de volum

buze-tatuate-machiaj-semipermanent

Prin definirea buzelor, se obtine un aspect de plin. Mergandu-se chiar pe marginea buzelor, conturul este corectat, bine-definit si se continua pigmentarea spre centrul buzelor.

Este ca si atunci cand iti corectezi singura forma buzelor si umpli spatiul cu ruj, doar ca prin micro-pigmentare, rezultatul este semi-permanent.

Pigmentii naturali se diminueaza mai repede

tatuare-buze-pret

Cu cat culoarea este mai naturala, cu atat intensitatea acesteia se diminueaza mai repede si este necesar sa te prezinti de mai multe ori la salon pentru retus.

Daca nu vrei sa te indepartezi decat o tenta de nuanta naturala a buzelor, trebuie sa fii pregatita sa treci anual pragul salonului pentru repigmentare.

S-ar putea sa te doara

tatuarea-buzelor

Pielea buzelor, cu trei pana la cinci straturi celulare este mult mai fina in comparatie cu tenul care are pana la 16 straturi.

Tocmai datorita faptului ca pielea este subtire si sensibila, iti recomandam sa optezi pentru anestezicul local aplicat anterior procedurii de tatuare a buzelor pentru a bloca durerea.

Procedura de tatuare a buzelor poate dura pana la trei ore

machiaj-semi-permanent-buze-tatuate

In functie de nevoile si complexitatea sa, procedura poate dura intre una si trei ore.

Daca conturul prezinta iregularitati sau doresti sa obtii un efect de volum prin folosirea mai multor pigmenti, inarmeaza-te cu multa rabdare.

Procesul de vindecare dureaza pana la 10 zile

pret-tatuare-buze

Tatuarea buzelor implica si un proces de vindecare. Cel mai indicat este sa-ti programezi sedinta intr-o zi de vineri pentru a se putea recupera frumos in timpul sfarsitului de saptamana.

Dupa procedura iti vei simti buzele umflate si uscate.

Culoarea paleste si revine la normal, pe masura ce buzele se vindeca. Pigmentul real il vei putea vedea abia peste aproximativ doua saptamani.

Pigmentarea totala costa mai mult decat conturul

despre-tatuarea-buzelor

Desi costa mai mult decat conturul, pigmentarea totala este cea prin care se obtine impresia de volum si-ti da posibilitatea sa renunti cu totul la ruj.

Buzele tale pot fi frumos colorate, indiferent de ora din zi.

Apeleaza doar la un profesionist cu experienta

machiaj-semi-permanent-buze-tatuate (1)

Machiajul permanent nu lasa loc de interpretari. Nu e momentul sa economisesti sau sa faci rabat de calitate. Orice profesionist iti va spune de cate ori a fost nevoit sa refaca greselile altora.

Te poti da in continuare cu ruj

buzele-tatuate

Desi este suficient sa aplici numai un gloss ca buzele tale sa arate perfect ingrijite, poti experimenta in continuare diferite tonuri de ruj.

Nu trebuie sa-ti faci griji, intru-cat pigmentii se regasesc sub piele si nu interfereaza cu tonul rujului ales.

Tatuajul se poate indeparta

contur-buze-permanent-pret

Daca nu esti multumita de rezultat, nici dupa retus, afla ca exista tratamente cu laser care uneori pot indeparta pigmentul dar asta, bineinteles, presupune costuri suplimentare si neajunsul de a trece din nou printr-o procedura.

Te temi de ace? Iti recomandam sa citest: Buze mari fara acid hialuronic!


  •  
  •  
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dyfashion.ro

Logo mic revista fucsia

Fucsia – O diferenta de nuanta in viata femeii moderne!

answear.ro