zoot

TAE BO pentru avansati, DVD gratuit exclusiv online (50 minute)

Este timpul sa duci antrenamentul TAE BO la un alt nivel cu acest antrenament disponibil exclusiv online, complet gratuit. Depaseste-ti propriile bariere cu un program care te va face sa tipi de durere si de placere in acelasi timp. Sub atenta indrumare a lui Billy Blanks, fondatorul TAE BO, vei executa o sedinta cardio in ritm alert in confortul propriul camin.

 

TAE BO pentru avansati, DVD gratuit exclusiv online

Un antrenor care te motiveaza permanent, o atmosfera care te impinge sa insisti, o sedinta activa dar distractiva in cadrul careia vei pierde peste 500 de calorii. Concentreaza-te pe instructiunile clare ale lui Billy Blanks si da tot ce este mai bun din tine. Urmareste felul in care executi miscarile intr-o oglinda si corecteaza-ti de fiecare data postura. Invata sa-ti simti corpul si fiecare muschi care lucreaza si fa pauza ori de cate ori este necesar. Desi este indicat, nu este necesar sa tii pasul cu antrenorul. Vei adapta acest program TAE BO, ca oricare altul, propriei tale conditii fizice si capacitati.


TAE BO pentru avansati, un dvd gratuit exclusiv online, contine un program complet de antrenament cu incalzire si relaxare. Nu ai nevoie de niciun echipament suplimentar desi o saltea de gimnastica este mai mult decat indicata. Mai mult, asigura-te ca ti-ai prins parul bine si ca te-ai imbracat cat mai confortabil. Intru-cat prespune multa miscare si multe lovituri de pumn, vei avea nevoie de o bustiera speciala pentru a-ti sustine bustul.

Exerseaza in confortul caminului tau un antrenament de fitness care si-a dovedit eficacitatea de-a lungul timpului, devenind cel mai practicat sport in SUA. Bineinteles, inainte de a incepe orice program de fitness este indicat sa consulti medicul. Daca esti apta pentu activitate fizica intensa atunci TAE BO este un programul ideal pentru tonifierea intregului corp dar si pentru pierderea in greutate.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.