zoot

Super piesa verii: Xonia ft. J Balvin – I want Cha (Video)

Colaborarea cunoscutului cantaret J. Balvin cu romancele noastre talentate nu s-a oprit la ‘Cola Song’, o super productie Inna.  Astazi a fost lansata oficial piesa ‘I want Cha‘, in care artistul apare alaturi de frumoasa Xonia, desi melodia era deja asteptata cu sufletul la gura de catre romani dupa un scurt teaser de 42 de secunde care aparuse cu cateva saptamani inainte.

xonia J balvin I Want Cha
xonia J balvin I Want Cha

Xonia ft. J Balvin – I want Cha  este o productie senzuala in studiourile  Boier Bibescu si reprezinta prima colaborare oficiala dintre Xonia si Universal Music Romania, potrivit site-ului Apropo.ro

Xonia ft. J Balvin – I want Cha (Video)

Xonia ft. J Balvin – I want Cha  este o piesa ce se doreste a fi un hit international. Colaborarea cu un artist de renume, coregrafia impecabila pe stilul banana dance si un sound fresh, de vara, sunt doar cateva dintre atuurile acestei melodii. De altfel, Xonia nu este straina de aprecierea internationala. Piesa ‘Remember; a urcat in topurile muzicale din Rusia si alte tari Europene. La numai cateva ore dupa aparitia oficiala, melodia a strans peste 30.000 de vizualizari iar aprecierile curg lant, un fan al solistei afirmand chiar ca ‘I want Cha’ este o colaborare mult mai reusita decat cea a lui J Balvin cu INNA. Parerile intotdeauna vor fi impartite insa procentul celor care au dat ‘dislike’ este pus in umbra de cei care au apreciat melodia.

xonia J balvin I Want Cha
xonia J balvin I Want Cha

Asculta Xonia ft. J Balvin – I want Cha sa-i transmiti Xoniei un feedback pe canalul XoniaVEVO.

Sursa foto: facebook.com/OFFICIALXONIA

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.