zoot

Super modele de unghii in doua culori (Foto)

Se intampla sa nu ai la indemana decat doua culori de oja de unghii si atunci te intrebi ce modele poti crea doar cu acestea. Iata 7 sugestii de manichiura pe care le poti incerca:

Vezi mai multe modele unghii aici.

  • Daca ai doua oje de culori diferite ai putea incerca manichiura frantuzeasca moderna. Colorezi baza in prima culoare iar varful unghiei in cea de-a doua. Poti alege doua non-culori, doua texturi diferite (mat – matalic, de exemplu) sau doua culori contrastante. Poti folosi saboane de manichiura frantuzeasca sau poti trasa tips-ul frantuzesc cu mana libera.

unghii 2 culori (4)

Sursa poze: chloesnails.blogspot.com

  • Daca ai doua oje de culori diferite ai putea incerca cea mai populara manichiura in acest sezon. Este vorba, bineinteles de manichiura semiluna (Half-Moon). Dupa ce culoarea pe care ai aplicat-o pe intreaga suprafata a unghiei s-a uscat, aplici sablonul in dreptul semilunei iar apoi a doua culoare. La cateva secunde indepartezi sablonul cu o pensenta. O alta optiune este sa desenezi semiluna cu o pensula subtire nail-art. Insa iti trebuie dexteritate.

unghii 2 culori (1)

Sursa poze: the-nailnetwork.com

  • Daca ai doua oje de culori diferite dar asemanatoare ca nuanta, poti incerca manichiura ombre (in degrade). Iti mai trebuie, ce-i drept, un buretel cosmetic din care tai o bucatica. Se aplica un strat de oja mai deschis la culoare pe toata suprafata unghiei si astepti sa se usuce. Pe buretel se aplica un strat din oja deschisa dupa care, mai jos un strat din oja mai inchisa si se tapoteaza unghia pana obtii efectul de degrade. Modelul de unghie trebuie neaparat sigilat cu ajutorul unui lac protector.

unghii 2 culori (9)

Sursa poze: the-nailnetwork.com

  • Daca ai doua oje de culori diferite poti incerca manichiura cu stropi (splatter). Dupa ce prima culoare s-a uscat se ia un pai de baut, se introduce intr-o picatura de oja mai inchisa si se sufla prin el (Mare atentie sa nu inhalezi, ci sa sufli). Poti sufla mai de la distanta si mai de aproape ca stropii sa difere in dimensiune. Pentru ca te vei murdari pe degete, le poti incadra inainte cu scotch sau poti aplica o crema pe langa cuticule ca stropii de pe piele sa se ia mai usor cu dizolvat de unghii apoi. Modelul de unghie trebuie sigilat cu un lac protector.

unghii 2 culori (3)

Sursa poze: manicurator.com

  • Daca ai doua oje de culori diferite ai putea incerca pe o unghie accent, manichiura in apa (water marble). Pentru aceasta ai nevoie de un pahar de unica folosinta pe care il vei umple cu apa distilata (pura). Vei turna de aproape prima picatura de oja, aceasta se va raspandi intr-un cerc apoi in mijlocul ei vei turna alta picatura. Si tot asa pana obtii mai multe cercuri concentrice. Apoi, cu ajutorul unei scobitori vei trasa cateva linii in diagonala, modeland modelul dorit. Se introduce degetul deasupra pojghitei formate care se ia pe deget. Cu ajutorul unui betisor se indeparteaza surplusul si se curata degetul, pe langa unghie, cu dizolvant. Nu toate ojele se intind in apa.

unghii 2 culori (7)

Sursa poze: makeupwithdrawal.com

  • Daca ai doua oje de culori diferite ai putea incerca cea mai simpla manicura, in voga in aceasta vara. Este vorba de manichiura cu bulinute. Dupa ce culoarea de baza s-a uscat, se ia un instrument de punctare (se poate inlocui cu varful unui pix sau o scobitoare) si se puncteaza unghia.

unghii 2 culori (5)

Sursa poze: rakkauskynsiin.blogspot.com

  • Daca ai doua oje de culori diferite ai putea incerca manichiura in dungi. Pentru aceasta vei avea nevoie de banda de unghii decorativa sau de cateva bucati de scotch taiate drept si subtiri. Dupa ce culoarea de baza s-a uscat complet, aplici benzile pentru a delimita portiunile de dungi si aplici al doile strat intr-o alta culoare. La cateva secunde se indeparteaza benzile si se sigileaza manichiura cu un lac protector.

unghii 2 culori (1)

Sursa poze: blognailedit.co

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.