zoot

Stilistii J. Crew iti arata cum sa-ti stilizezi camasa (Video)

Stilizarea hainelor pe care deja le ai in garderoba te ajuta sa economisesti cand vine vorba de tendintele curente. Cu un strop de inspiratie poti invata sa le porti altfel, sa le aduci o nota personala si sa le scoti definitiv din registrul clasic. Orice interventie, indiferent de amploarea acesteia, reuseste sa influenteze aspectul intregii tinute.

Nu stii de unde sa incepi? Urmareste tutorialul video de mai jos in care stilistii J. Crew iti arata cum poti mixa si purta diferit clasica camasa alba, uitata in sifonier:

Stilizarea camasii:

  • Innodata – desfa ultimul nasture de la camasa si fa un nod din cele daua parti. O practica extreme de simpla, dar de efect. In acest mod, tinuta va dobandi un aer casual si interesant.
  • Pe jumatate – jumatate introdusa in pantaloni, jumatate in afara. Ce zici de aceasta metoda? Confera o mare lejeritate tinutei, un aspect casual, insa, cu o pereche de pantaloni dintr-un material mai elegant si cu o pereche de pantofi cu toc, cu siguranta, tinuta poate sa devina una si mai interesanta, potrivita pentru anumite evenimente.
  • Cu maneci suflecate imperfect – sufleca manecile intr-un mod cat mai artistic, “la intamplare”. Renunta la idea unor maneci perfect indoite, egale, calcate si apretate. Putin nonconformism nu strica niciodata.

Nu numai camasa poate fi stilizata in atatea moduri diferite. Ce spui de clasica esarfa tip bandana? Daca ai bandana sau o esarfa de dimensiuni mici/medii, o poti folosi drept accesoriu in mai multe ipostaze. Trebuie doar sa iti pui imaginatia la incercare. Poti creea, in acest fel, mai multe stiluri vestimentare, spre exeplu, poti purta bandana tip “bandit”, pentru un stil casual, dar si infasurata in jurul gatului, cu un nod in forma de funda, pentru un stil mult mai elegant.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.