zoot

Spala-ti fata cu apa minerala carbogazoasa o data pe saptamana si…

Vei obtine un ten mai clar si mai luminos, complet revitalizat dupa doar o luna. O curatare deplina care castiga din ce in ce mai multa popularitate, se bazeaza pe eficacitatea bulelor de dioxid de carbon de a actiona ca micro-perii ce curata porii in profunzime, avand atat un efect de exfoliere. Indeparteaza celulele moarte si da fermitate pielii, reducand pungile de sub ochi. Mai mult, aceleasi bule stimuleza circulatia sangelui, iluminand tenul si uniformizand culoarea acestuia.

baie cu apa minerala pentru ten

 

 

Cum se face baia cu apa minerala carbogazoasa pentru ten?

Curata-ti tenul cu un cleanser obisnuit. Intr-un vas incapator amesteca un litru de apa minerala carbogazoasa cu un litru de apa plata (pastreaza proportia de 1:1 pentru a dilua apa minerala daca ai ten gras sau normal sau 1:2 daca ai ten sensibil). Scufunda-ti fata in acest vas timp de 10-20 de secunde (cu pauze pentru a respira, bineinteles) si tine ochii bine inchisi

Baia tenului in apa minerala se face o data pe saptamana, mai mult de doua bai pe saptamana pot irita tenul.

Contraindicatii: Apa minerala carbogazoasa obisnuita poate irita tenul sensibil

Bulele spumante se simt extraordinar pe piele si vei experimenta o usoara caldura in timpul baii, insa nu trebuie sa-ti faci griji. Bulele imbunatatesc circulatia si este o reactie noarmala. Daca ai ten normal, iti vei simti pielea usor stransa imediat dupa baie dar nu uscata.

Efectele baii le vei simti de la prima sedinta. Reusind sa indeparteze celulele moarte, pielea se simte imediat mai fina si mai revitalizata. Daca nu ai timp sau nu te simti confortabil cu scufundarea fetei in vasul cu apa, poti folosi apa minerala carbogazoasa ca pe un tonic eficient. Un disc imbibat in apa minerala se foloseste pentru a tapota tenul dupa curatarea obisnuita.

Ai de gand sa incerci aceasta metoda de curatare in profunzime a pielii? Spune-ne cum a functionat in cazul tau.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.