zoot

SOS: Cum sa aplici bronzer, blush si iluminator

Trei produse cosmetice capabile sa iti sculpteze fata si sa ii dea dimensiune. Daca pana acum nu le-ai incercat in aceasta combinatie, ar fi bine sa o faci. Culoarea uniformizata a tenului cu ajutorul fondului de ten este doar un pas de pornire catre un ten ireprosabil, restul consta in conturare si iluminare. Secretele alteori stiute doar de makeup artisti si folosite de vedete, iti sunt acum la indemana.

Cum sa aplici bronzer, blush, iluminator
Cum sa aplici bronzer, blush, iluminator. Foto – Eva Rinaldi Flickr.com CC

Bronzerul iti va da acea stralucirea a pielii asociata cu un ten care radiaza de sanatate. Daca esti novice in ale machiajului, alege un bronzer mat doar cu cateva tonuri mai inchis decat culoarea tenului tau. Nu vei vrea sa se vada diferenta atat de vizibil. Aplica-l cu o pensula mare, voluminoasa, sub pometi, pe linia de demarcatie intre ten si scalp, pe partile laterale ale fruntii, pe linia maxilarului si pe gat. Cu o pensula de precizie, precum pensula unghiulara de blush iti poti sculpta usor pometii insistand sub osul acestora pentru dimensiune.

Blush-ul se aplica exact pe aria pometilor iar daca vrei o trecere subtila intre blush si bronzer, foloseste o pensula Kabuki pentru blending. Vei obtine un look natural. Mai mult, blush-ul cu nuante de piersica face, de cele mai multe ori, aceasta trecere sa para naturala.

Iluminatorul se aplica in zone strategice pentru a potenta trasaturile fetei. Sculptarea obrajilor nu este completa fara un strop de iluminator aplicat deasupra pometilor, sub ochi. Ochii vor beneficia de un lifting instant daca aplici iluminator sub punctul cel mai inalt al sprancenelor si vor parea mai mari daca aplici iluminator in colturile exterioare. Vrei ca buzele tale sa iasa in evidenta? Aplica iluminatorul pe arcul lui Cupidon.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.