zoot

Solutii DIY pentru problemele parului tau

Solutii naturale probleme par

Par tern, lipsit de viata, uscat, fara volum si stralucire? Exista o solutie DIY pentru fiecare dintre problemele cu care se confrunta parul tau.

Problema: Par tern, lipsit de viata
Solutia: Aspirina

Reziduurile de produse de styling (inclusiv sampon uscat!), celule moarte si murdarie sunt responsabile de aspectul tern si lipsit de viata al parului. Acestea se pot indeparta foarte usor cu ajutorul aspirinei. Zdrobeste o tableta de aspirina, amestec-o cu o cantitate mica de sampon si foloseste-o pentru a-ti curata parul, de la scalp spre varfuri. Acidul salicilic indeparteaza impuritatile de pe scalp si par.

Repeta: 1-2 ori pe luna

Problema: varfuri despicate
Solutia: oul de gaina

Daca vrei sa amani vizita la salon, aplica pe parul umed o masca dintr-un galbenus de ou, trei linguri de ulei de masline si doua linguri de miere si las-o sa actioneze pentru o jumatate de ora. Ouale contin proteine care ajuta la repararea si intarirea firului de par.

Repeta: 1 data pe saptaman

Problema: Lipsa volumul si stralucirii
Solutia: Berea

Berea reda volum si stralucirea parului. Umple un recipient cu pulverizator cu bere si pulverizeaza parul umed, de la mijloc catre varfuri. Asteapta cateva minute si clati. Nu te teme! Mirosul de bere va disparea de indata ce parul se usuca iar tu te vei minuna de rezultat.

Repeta: cand este necesar

Problema: Par uscat
Solutia: maioneza

Amestecul dintre ulei si galbenus de ou este unul puternic si poate cea mai eficienta solutie DIY pentru a hidrata in profunzime parul. Intinde jumatate de cana de maioneza facuta in casa pe par, strange-l, acopera-ti capul cu o casca de dus sau folie de plastic, apoi infasoara-ti in jurul capului un prosop cald. Asteapta 30 de minute.

Repeta: 2-4 ori pe luna

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.