zoot

Solutia pentru bucle care nu se lasa

Buclele se lasa

La ce bun tot timpul investit intr-o coafura cu bucle hollywoodiene cand se lasa imediat cum ai iesit pe usa? Ondulatorul este o unealta grozava insa buclele se pot lasa repede daca ai parul fin sau prea bogat. Noi am testat o practica comuna, la care apeleaza multi hairstylisti si iti spunem: chiar functioneaza!

Daca ai un sfert de ora in plus, iata ce poti face pentru a spori rezistenta buclelor tale:

Prinde buclele in loc

Imediat dupa ce-ti treci parul pe ondulator si ai ai obtinut bucla dorita, ruleaz-o pe degete pana la baza scalpului si fixeaz-o cu un clips. Suvita de par este incalzita iar in momentul in care ii permiti sa se raceasca complet in loc, bucla capata o rezistenta sporita.

*** Poti folosi si agrafe, insa exista riscul ca aceastea sa imprime forme nedorite asupra aspectului final. Daca nu ai la indemana clipsuri si folosesti agrafe, slabeste-le anterior.

Dupa ce buclele prinse in loc s-au racit, desprinde clipsurile, pe rand, trece-ti mainile prin par si fixeaza-ti buclele cu putin fixativ rezistent.

Daca te grabesti si nu dispui de acele 10-15 minute pentru a le permite buclelor sa se raceasca in pozitie fixa, foloseste-te de un jet de aer rece pentru a grabi racirea.

Incearca si tu aceasta tehnica si spune-ne daca buclele continua sa se lase sau ai observat o mai buna rezistenta a coafurii?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.