zoot

SOC! Cristian Boureanu și Valentina Pelinel divorteaza! Iata declaratia politicianului

Desi au negat existenta unei rupturi in ultimele luni, politicianul Cristian Boureanu face oficiala vestea divortului dintre cei doi. In urma cu cateva ore, acesta a confirmat:

“Am promis că în momentul în care voi lua o decizie referitoare la căsnicia cu Valentina, o voi anunţa pe Facebook. Astăzi am depus actele de divorţ”

divort Cristian Boureanu si Valentina Pelinel

Vestea despartirii vine dupa o perioada de cateva luni in care cei doi soti au trait mai mult despartiti. Cei doi au fost intr-o excursie  la ski, in Italia, locul in care Valentina Pelinel a suferit un accident la picior, motivul pentru care a abandonat excursia si a plecat in Statele Unite, la NY, unde s-a tratat fara a fi nevoie de o interventie chirurgicala. Cristian Boureanu a fost nevoit sa ramana in tara. Timpul petrecut mai mult despartiti a contribuit la aceasta ruptura:

Valentina Pelinel la ski

“Dupa mai mult de 3 luni de relatie la distanta am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim”

Desi dragostea lor a fost mai ceva ca-n filme, formand unul dintre cele mai frumoase cupluri mondene, se pare ca viata i-a dus pe drumuri diferite, dupa cum insusi politicianul declara pe pagina sa de Facebook. Decizia a fost luata de comun acord insa asta nu face divortul dintre Cristian Boureanu si Valentina Pelinel mai putin socant.

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu cum s-au cunoscut

Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna”

Aceasta este singura declaratie a politicianului care le multumeste tuturor celor care vor intelege ca nu doreste sa faca mai multe comentarii pe marginea acestui subiect personal.

divort Cristian Boureanu si Valentina Pelinel

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu au fost impreuna de 9 ani si au facut o nunta ca in povesti in 2007. In urma zvonurilor legate de o aventura intre Valentina si Cristi Borcea, Cristian Boureanu declara in acele momente in cadrul emisiunii lui Maruta:

“Nu este imposibil să ne despărţim, orice cuplu se poate despărţi la un moment dat. Dacă vom divorţa, vom anunţa pe Facebook. Nu există mizeriile despre care s-a vorbit. Dacă ar apărea cineva între noi, nu am mai putea fi împreună”

divort valentina pelinel si cristian boureanu

Desi existenta unei alte persoane in viata Valentinei nu a putut fi confirmata, divortul s-a produs. Asteptam o declaratie si din partea Valentinei, care pana in acest moment nu a pomenit oficial de divort. Singura reactie a fotomodelului a fost o poza postata pe Instagram care transmite exact mesajul cu care este insotita fotografia:

“Zâmbet, fericire, viaţă, trăiesc momentul”, a scris Valentina.

Valentina Pelinel s-a remarcat in 1996 cand a castigat concursul Top Model, ajungand sa fie cu adevarat remarcata in SUA, unde a facut modelling la nivel profesional. Pe Cristian Boureanu l-a cunoscut intr-un club iar prietenele ei au fost cele care i-au spus ca este politician, dupa cum Valentina marturiseste pentre csid.ro. I-a unit si faptul ca sunt ambii Sagetatori iar Valentina si-a amanat plecarea in State o luna si jumatate dupa ce l-a cunoscut pe Cristian, desi trebuia sa o faca in cateva zile.

divort Cristian Boureanu si Valentina Pelinel

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu nu au copii din aceasta casatorie. Cristian Boureanu are o fiica pe nume Ioana din casatoria anterioara, care avea doar 4 ani cand Valentina Pelinel a intrat in viata acestora.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.