zoot

„Snogging”: trendul buzelor care par sarutate

In timp ce noi iti vorbeam de precizia pe care ti-o confera tusa creionului de buze, Val Garland propune buzele mozolite in prezentarea Preen by Thorton Bregazzi primavara-vara 2017, in timpul London Fashion Week.

Tendinte buze snogging
Foto: TheValGarland

Trendul, numit sugestiv ‘snogging’ – un argou britanic pentru sarut – nu numai ca se indeparteaza de precizia cu care ne-au obisnuit make-up artistii, depaseste in mod deliberat conturul natural al buzelor, manjind intreaga suprafata din jurul buzelor.

“Totul se reduce la sarut. Tipa iese in club, este stapana pe sine si ii place sa se ‘mozoleasca’ – spune Val pentru revista Vogue. Make-up artistul a folosit MAC Lip Mix si a intins conturul buzelor cu ajutorul unei pensule mari, distribuind-o catre exterior. Tusa finala a fost data de luciul de buze.

Desi nu putem spune ca-i vedem aplicabilitatea, mai putin in seara petrecerii de Halloween, trendul ‘snogging’ ne aduce aminte ca trebuie sa avem o abordare mai relaxata si mai fireasca atunci cand vine vorba de propriul aspect. Niciodata neingrijit, dar nici prea perfect. Perfectiunea pare fortata si artificiala. Sa recunoastem! Nu ne-am trezit asa de dimineata.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.