zoot

Snitele din piept de pui cu vinete si cascaval ras

Snitelele din piept de pui sunt foarte apreciate printre conationali. Rapide si usor de pregatit, chiar si de catre cineva fara dexteritate in bucatarie, snitelele se transforma intr-o masa completa atunci cand sunt completate de legume si cascaval. Amestecurile de arome si texturi ii vor satisface si pe aceia dintre voi mai mofturosi.

Snitele din piept de pui cu vinete rosii si parmezan

Ingrediente:

  • 2 buc piept de pui
  • 1-2 oua
  • 1 catel de usturoi
  • 4 linguri de pesmet
  • 4 linguri de faina
  • 1 vanata
  • 1 ceasca de parmezan / cascaval ras
  • 2 rosii
  • Sare si piper, dupa gust
  • 2 linguri ulei de masline
  • Ulei pentru prajit

SNITEL DIN PIEPT DE PUI CU VINETE SI CASCAVAL RAS

Se taie rosiile si vinetele felii

Taie pieptul de pui pe jumatate si bate usor carnea pentru a o subtia.

Ou batut pentru snitele

Bate oul si amesteca-l cu usturoiul zdrobit.

Se dau snitelele prin faina

Trece snitelul prin faina.

Se dau snitelele prin ou

Satureaza-l in ou.

Se dau snitelele prin pesmet

Captuseste-l cu pesmet.

Se prajesc snitelele din piept de pui

Rumeneste snitelele pe ambele parti intr-o baie de ulei sau intr-o tigaie aderenta.

Se taie rosiile si vinetele felii

Taie rosiile si vanata in felii de grosime medie.

Se ung feliile de vinete cu ulei

Unge feliile de vanata cu ulei de masline.

Se prajesc vinetele

Rumeneste-le pe ambele parti intr-o tigaie aderenta.

Snitele piept de pui vinete rosii

Unge cu ulei un vas termorezistent sau o tava de cuptor si aseaza snitelele. Deasupra lor aseaza feliile de vanata si cele de rosii.

Snitele piept de pui vinete rosii parmezan

Presara parmezan sau cascaval ras deasupra preparatului si da-l la cuptor.

Snitele piept de pui vinete rosii parmezan la cuptor

Snitelele din piept de pui cu vinete si cascaval ras sunt gata cand se gatesc legumele si se topeste cascavalul.

 

Se servesc calde, alaturi de o salata verde.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.