zoot

Singurele pensule de machiaj de care ai nevoie pentru a-ti contura fata

Alegerea pensulelor de machiaj poate fi o adevarata provocare daca nu esti familiarizata cu limbajul de specialitate si functionalitatile fiecarei pensule in parte. Nu-i de mirare ca totul devine confuz si de multe ori renunti la idea unui machiaj aplicat profesional. Ne-am gandit sa-ti usuram alegerile si am selectat pentru tine singurele pensule de machiaj de care ai nevoie in trusa ta cosmetica.

Pensule de machiaj conturare fata

Pensula de precizie

Daca-ti doresti pometi care ies in evidenta dar obtii un machiaj nedefinit, ai nevoie de o mana de ajutor din partea pensulei de precizie, singura pe care te poti baza oricand pentru a-ti contra fata si a adauga definitie structurii osoase. Satureaz-o cu bronzer, tuguieste-ti buzele si urmareste adanciturile naturale ale obrazului pentru un contru de nota zece. Poti folosi o pensula de precizie usor unghiulara penru a da o buna definitie si un usor contur fetei.

Pensula pentru bronzer

Dupa ce ti-ai definit trasaturile, imprastie bronzerul  spre tample, linia maxilarului si gat pentru a da stralucire intregii fete. Dar nu vei vrea sa folosesti pensula de precizie pentru asta ci o pensula pentru bronzer, mult mai voluminoasa care te ajuta sa amesteci bine particulele de fard fara a avea linii de demarcatie.

Pensula pentru blush

Stai, am nevoie si de o pensula separata pentru aplicarea blush-ului? Desi poti folosi pensula pentru bronzer, ai nevoie deo  pensula usor mai mica si cu o mare putere de blending pentru a o putea folosi doar pe osul pometilor. Te bucuri astfel de mai mult control si o mai buna precizie.

Pensula pentru anticearcan

Tipul pensulei pentru anticearcan depinde de suprafata fetei tale. Poti opta pentru o pensula plata in diferite marimi, grozava pentru a uniformiza culoarea zonelor intunecate, precum cele din jurul nasului si a gurii.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.