zoot

Simple, cu aspect sofisticat! Coafuri pentru orice eveniment pas cu pas

Potrivite pentru orice eveniment, coafuri simple, usor de reprodus! Urmareste tutorialele pas cu pas si fii atenta la detalii pentru a obtine acel aspect sofisticat!

 

1. Bucle lejere

Ai la dispozitie doar un sfert de ceas si vrei sa mizezi pe o coafura simpla si versatila, potrivita oricarui eveniment? Alege buclele lejere. Apasa PLAY pentru a vedea cum:

A video posted by Hair Tutorial (@hairarttut) on

Sectioneaza-ti parul separand partea frontala. Imparte-o in trei si pune-o pe bigudiuri mari, de volum. Foloseste o placa de indreptat parul pentru a imprima bucle lejere in partile laterale si spate apoi elibereaza bigudiurilor. Arajeaza-ti parul cum doresti si, daca ai nevoie de extra volum, tapeaza usor parul pe lungime.

2. Coada de cal intr-o parte cu breton fals

Nu trebuie sa tai nici macar un centimetru din lungimea parului tau cand doresti o schimbare de look! Mizeaza pe un breton fals, completat cu stil de o coada de cal intr-o parte.

  A video posted by Hair Tutorial (@hairarttut) on

Indreapta-ti parul daca ai textura ondulata, fa-ti o carare adanca intr-o parte si lasa-l sa cada natural pe frunte, peste ureche, prinzandu-l intr-o parte. Adu si parul din spate si prinde o coada joasa. Ascunde elasticul cu o sectiune de par din laterala.

3. Coada de cal tapata

Cine a spus ca o coada de cal trebuie sa fie neaparat banala? Apeland la un pieptene de tapat si un ondulator vei transforma aceasta coafura simpla intr-una demna de invidiat.

 

A video posted by Hair Tutorial (@hairarttut) on

Tapeaza calota si niveleaza volumul obtinut. Adu-ti apoi parul la spate si prinde-ti o coada joasa. Desprinde sectiuni de par din coada de cal si trece-le peste un ondulator. Reia fiecare sectiune, tapeaz-o la baza elasticului si, daca esti indrazneata si vrei o coafura funky, continua sa tapezi pe lungimea firului de par.

4. Updo-ul retro impletit lejer

O coafura simpla si versatila pe care o poti purta la orice eveniment. Cu cat textura este mai dezordonata, cu atat look-ul final pare mai glam.

  A video posted by Hair Tutorial (@hairarttut) on

Tapeaza calota pentru a obtine acel volum caracteristic coafurilor retro apoi adu sectiuni subtiri din laterala la spate, unele peste altele. Pastreaza stransoarea coafurii si continua pana la varfuri. Trage apoi usor de o suvita de par si adu impletitura la baza gatului, fixand-o cu agrafe.

5. Coafura hauk din mini-cocuri impletite dezordonat

Esti in cautarea unei coafuri fanteziste pe care sa o porti in club sau la un eveniment? N-ai nevoie decat de cateva elasticuri transparente si par maleabil, incarcat de textura.

A video posted by Hair Tutorial (@hairarttut) on

Pulverizeaza sampon uscat si maseaza la radacini pentru a obtine textura si volum. Sectioneaza-ti partul in patru, prinzand cate o coada de cal din fiecare sectiune. Ulterior, fiecare sectiune se impleteste lejer, se dezordoneaza usor, tragand de buclele formate pe laterala apoi se infasoara in jurul elasticului. Mini-cocurile obtinute din impletituri se fixeaza cu agrafe, unele sub altele.

6. Semi-updo cu volum si impletituri

Nu te poti decide intre a purta parul prins sau liber pe spate? Alege un compromis: semi-updo-ul!

A video posted by Hair Tutorial (@hairarttut) on

Tapeaza calota in functie de volumul dorit. Lasa partile laterale libere,adu parul pe spate si fixeaza calota la spate cu ajutorul catorva agrafe. Impleteste partile laterale, dezordoneaza-le putin textura si aduce in spate, trecandu-le peste agrafe pentru a le masca.

7. Cocul simplu, rasucit

Elegant, usor de facut si romatic, acest coc simplu te va scoate din impas cand nu stii cum sa-ti prinzi parul la un eveniment special.

A video posted by Hair Tutorial (@hairarttut) on

Sectioneaza calota de restul parului care se prinde intr-o coada de cal. Rasuceste coada de cal si fixeaz-o cu agrafe in jurul elasticului. Imparte calota in doua si adu varfurile pe langa coc.

8. Chignon cu ajutorul buretelului de par

Gogoasa sau buretelul de par este un accesoriu indispensabil cu ajutorul caruia poti obtine un chignon perfect, cu mult volum, chiar daca ai un par rar cu o textura fina. Iata cum:

A video posted by Hair Tutorial (@hairarttut) on

Sectioneaza partile laterale si prinde-le cu clipsuri. Din parul adus pe spate, prinde o coada de cal joasa. Ridic-o si fixeaz-o la baza elasticului cu agrafe. Prinde buretelul de par apoi elibereaza coada de cal si distribuie parul in jurul acestuia. Varfurile ramase se fixeaza cu un elastic subtire si se ascund sub coc. Partile laterale se trec in jurul cocului chignon si se fixeaza cu agrafe.

9. Impletitura intr-o parte

Joaca-te cu textura parului de a doua zi, incarcat de produs de styling si usor de manevrat pentru a recreea o coafura simpla si dezordonata.

A video posted by Hair Tutorial (@hairarttut) on

Sectioneaza-ti calota si prinde-o cu un clips. Adu-ti tot parul intr-o parte si prinde-l cu un elastic subtire. Impleteste o coada de peste pana la radacini si dezordoneaza textural. Elibereaza calota, onduleaz-o pe sectiuni cu o placa de indreptat parul si infasoar-o in jurul cozii de cal.

10. Updo simplu

Inarmeaza-te cu cateva agrafe si elastice de par transparente pentru a recrea un updo simplu, cu efect wow!

A video posted by Hair (@hair.feed) on

Sectioneaza-ti parul in cinci si prinde o coada de cal din fiecare sectiune, incepand cu calota. Ruleaza fiecare coada de cal pe degete si fixeaz-o cu agrafe, una sub alta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.