zoot

Si barbatii se schimba intr-o relatie

Sau asa erau de la inceput, dar tu ai fost prea oarba ca sa vezi?

  • Tipul care devine nesigur pe el. Era un tip obisnuit cand l-ai cunoscut, insa cu mari posibilitati de dezvoltare profesionala. Ai crezut in ele. Treptat incepi sa-i descoperi nesigurantele si joasa stima de sine. Se simte neinteles. Subapreciat. Orice remarca a ta este interpretata ca un afront personal. Orice mana de ajutor din partea ta este luata drept mila. Si el nu are nevoie de mila celor din jur. Trebuie sa te porti cu manusi cu el.
  • Tipul care te contrazice mereu. La inceput isi musca limba, doar vroia “a piece of that ass”. Apoi a ajuns sa te aiba.. in asternut. Apoi a ajuns sa te aiba.. garantat. Iar acum fiecare conversatie se transforma intr-un argument. Tu te justifici si pledezi ca si cum ai intr-o sesiune de dezbateri. Te pune intr-o postura de defensiva. Tu, cea mai pasnica persoana.
  • Tipul care te judeca. Si pe ceilalti din jurul tau. Este un model. Poate nu bea, nu fumeaza. Poate are coloana vertebrala. Iti spune ca nu ar trebui sa mananci prajitura aia pentru ca ai pus deja ceva aripioare. Iti spune ca rochia aia mulata te face o femeie usoara. Iti pune la indoiala deciziile pe care le iei in propria cariera profesionala sau in conducerea propriei afaceri.
  • Tipul care devine arogant. Acum ca te are se simte cel mai mandru. Daca a avansat in cariera nu ii mai ajungi la nas. Ego-ul lui prinde aripi si devine arogant, chiar rautacios si nepoliticos,  cu toate persoanele care ii sunt inferioare (In fond, el este superior majoritatii). Prietenii tai nu ii mai sunt pe plac. Familia ta ii este indiferenta.
  • Tipul care devine previzibil. Este posibil ca la inceput sa te fi surprins cu o floare, cu o iesire la restaurant. Ba chiar a inscriptionat si o cana cu numele tau. Captiv insa intr-un job cu program 9-15 tipul devine previzibil. Joi este seara de rummy. Duminica este invitat la gratar. Sambata sunt atatea meciuri de urmarit la tv. Nu vrea sa faca niciodata ceva diferit de rutina in care s-a retras. Stii mereu cum va reactiona la orice tentativa a ta de a-l scoate din aceasta zona de confort.
  • Tipul care devine zgarcit. Nu te-a deranjat de la inceput sa-ti platesti partea de consumatie. Ai trecut peste faptul ca iesiti doar la meniul zilei. Dar acum incepe sa te deranjeze faptul ca nu iti cumpara niciodata flori (bani aruncati, ca doar florile se ofilesc) si ca mereu comanda cel mai ieftin vin. Unde mai pui ca iti controleaza finantele tale proprii, calculandu-ti fiecare banut.
  • Tipul care devine dependent de tine. La inceput iti placea sa fii coplesita cu atentii: mesaje dulci, telefoane fara niciun motiv. Te-ai simtit onorata cand te-a ales pe tine in locul prietenilor lui. Dar te trezesti ca nu poate onora o invitatie la gratar decat daca mergi cu el. Este gelos pe timpul pe care il petreci cu prietenele. Dar ce vorbesc, nu mai ai prietene. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.