zoot

Secretele unui coc dezordonat

Secretele unui coc dezordonat
Foto: Image.net

Il vezi pretutindeni si pare atat de simplu de recreat. Asta pana il incerci pe propria textura si te simti descurajata dar nu-ti face griji, suntem aici sa-ti impartasim secretele cocului lejer, acel echilibru intre neted si dezordonat care-l face sa arate atat de sic!

1. Alege textura potrivita

Parul drept, lucios, proaspat spalat care-ti scapa printre degete nu este cel mai indicat pentru o astfel de coafura. In schimb, asteapta pana a doua zi cand parul cumuleaza uleiurile naturale ale scalpului si reziduuri de produs de styling, devenind mai usor de manevrat. Daca char nu ai rabdare sa lucrezi un coc dezordonat pe parul de a doua zi, adauga-i textura folosindu-te de un ondulator, un spray pe baza de sare sau un spray de textura. Inca mai ai nevoie de textura? Tapeaza-ti usor parul pe lungimea firului de par si netezeste sectiunea.

2. Nu cauta perfectiunea

Scopul unui coc dezordonat este sa para imperfect, de un sic fara minim de efort, ca si cum nu te-ai fi straduit. Precizia, periajul si alte tipuri de finisaje pur si simplu nu se potrivesc acestui concept. Este singurul moment cand iti poti imbratisa textura naturala ondulata sau creata, firele de par crescute de-a lungul liniei scalpului si firele electrizate. Mai mult, desprinde cateva suvite de par din laterala pentru a-ti incadra chipul.

3. Fixeaza dar nu strange prea tare

Desi nu-l vei lucra pe un moale ci pe unul plin de textura si usor de manevrat, fixeaza cocul in loc cu un elastic transparent si agrafe dar ai grija sa nu strangi prea tare pentru ca-si va pierde din imprecizie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.